V tvojom pripade pri pouziti campi a oblube komplet tmavej by som hladal komponenty s jemnym cervenyn logo, tak aby to ladilo k tej campe. Komponentov na bicykli je tak strasne vela, ze vzdy vies najst nieco cim to trochu ozivit.
Inak, mne sa samotny ram velmi paci. Moj ideal na stavbu takeho ramu by boli kolesa s bielimi napismi, kosiky s bielim logom plus nejaka biela drobnost.
To, ze mne sa cisto cierne cestaky nepacia este neznamena, ze sa nemozu pacit tebe. Ak si spokojny, tak je vsetko v poriadku. Len ten predstavec sa ti tam v tom ponimani absolutne nehodi.
ak by som teraz kupoval/staval, tak cierno-cierna ... ale nejake neonove kosiky, omotavka,...
raz za cas vymenit doplnky za inu farbu a zasa mame "novy bike za malo penazi"
Veľmi jednoducho.Keď už by nebolo iného vychodiska a rám+ komponenty by boli čierne,tak ako je na tom Colnagu,tak určite by tam šli kolesá s bielimi nápismi,to je pre mňa alfa a omega,aby to nebolo fádne a jednotvárne a malo kontrast.A tak isto aj všetky ,,doplnky" ako košíky,bowdeny,omotávka atď,by boli biele,alebo keď by už museli byť čierne,tak kombinované s bielimi nápismi.Druhá možnosť je,voliť čierne komponenty s bielimi,alebo červenobielimi nápismi.Potom by ten bicykel nevyzeral ako ,,mrtvola"
Budem sa už opakovať,ale keď si predstavím bicykel ktorý má rám+komponenty,kolesá,bowdeny,skrátka všetko čo na bicykli je v napr.červenej,zelenej,modrej,tak to by bol čistý masaker.To isté je u mňa celočierny bicykel,ale komu sa to naozaj páči,tak o.k.
tak pridám aj ja,foto , neni to ešte podla mojich predstáv, plány sú ale všetko postupne Kola odtialto z bazaru, urobil som z neho šimpaňolo tym pádom ale to neriešim
yurcko daj tam sedlovku s mensim alebo ziadnym ofsetom, takto to nevyzera moc dobre, nezohnu sa ti casom lyziny a nastavis si mozno aj pohodlnejsi posed. to je len rada takze kludne to odignoruj
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
kto ta ucil vyjadrovat sa? Trosku kultury, uz ked sa ti nieco nepaci.
Musis sa vyjadrovat ku vsetkemu co napisem? Btw vulgarizmus je ostrejsie vyjadrenie...a sorac ale ked mi proste pride "vyzera to zle" moc jemne na to ako to vyzera tak proste poviem ze to vyzera na *****...ja si servitku pred usta koli tebe davat nebudem....
Aby to nevyzeralo ze som Stanleemu neodpovedal tak sme to poriešili v spáve, Hack3r Sedlovku som po jazde vymenil za inú s menšim ofsetom a je to lepšie, ale plánujem vyskúsat este bez ofsetu
Musis sa vyjadrovat ku vsetkemu co napisem? Btw vulgarizmus je ostrejsie vyjadrenie...a sorac ale ked mi proste pride "vyzera to zle" moc jemne na to ako to vyzera tak proste poviem ze to vyzera na *****...ja si servitku pred usta koli tebe davat nebudem....
Nelubi sa ti tak to necitaj
Ja by som ta rad necital ale vsade, kde pridem, sa bohuzial musis k niecomu vyjadrit. Zdaleka sa nemam sancu vyjadrit ku kazdemu tvojmu vyjadreniu,kedze mam rodinu, dve deti, sukromny zivot a volny cas travim na biku. Musel by som prestat bikovat alebo spat, aby som sa stihol ku vsetkym tvojim prispevkom vyjadrit.
Kvoli mne si servitku pred usta nedavaj, davaj si ju kvoli sebe. Vulgarne nadavat je jedna vec, zbytocne ale plytvat vulgarizmami na design biku je uz druha vec. A ak tu chceme zachovat urcitu uroven, uroven je aj o sposobe reagovania na veci toho druheho. A vsimaj si vyjadrovanie ludi, ktori tu maju urcity respekt, ci potrebuju komentovat vulgarizmom niekoho veci.
ja vás nechápem, to colnago je delo, mimochodom polovica ak nie viac z vás nemá lepší bajk. Je to zladené fajn vrámci vecí, ktoré vám vadia väčšinou, taliansky rám, talianska sada opomenúc taiwanské sedlo a francúzske pedále čo by nemalo nikomu vadiť a vám sa to aj tak nepáči? :O Ani maybach neoživíš červenými lištami na dverách, ak je proste all black tak je nekompromisný, elegantný a mimochodom, to colnago určite naživo vypadá lepšie ako na foto, toť k tomu
Ja by som ta rad necital ale vsade, kde pridem, sa bohuzial musis k niecomu vyjadrit. Zdaleka sa nemam sancu vyjadrit ku kazdemu tvojmu vyjadreniu,kedze mam rodinu, dve deti, sukromny zivot a volny cas travim na biku. Musel by som prestat bikovat alebo spat, aby som sa stihol ku vsetkym tvojim prispevkom vyjadrit.
Kvoli mne si servitku pred usta nedavaj, davaj si ju kvoli sebe. Vulgarne nadavat je jedna vec, zbytocne ale plytvat vulgarizmami na design biku je uz druha vec. A ak tu chceme zachovat urcitu uroven, uroven je aj o sposobe reagovania na veci toho druheho. A vsimaj si vyjadrovanie ludi, ktori tu maju urcity respekt, ci potrebuju komentovat vulgarizmom niekoho veci.
tvoj zivotny pribeh ma urcite netrapi....to si rozpravaj niekomu inemu...
ohladne mnozstva mojich prispevkov to skus neprehanat...dnes som pridal 3 (vratane tohto 4) a to tiez len v tejto teme... -_-
ver tomu ze je tu hned niekolko uzivatelov ktory su omnoho aktivnejsi...
prestan mi diktovat co mam a co nemam robit....niesi mi nic...len nick s obrazkom na nete a to je hodne malo....ak tebe trha zili to ako pisem az natolko ze to musis komentovat...chyba bude asi v tebe....
uz ma naozaj az rozosmieva tato prehnana citlivost pniektorych clenov fora vratane teba na moje prispevky...
idealne by bolo kebyze pisem to co suhlasi s vasim nazorom postojom.....a presvedcenim...ale musim ta sklamat...nie urcite nebudem pisat len to s cim ty suhlasis....pisem to co si myslim a ako veci citim...
aby som bol konkretny... ZLE vyzera ta kona s bielym predstavcom ktory sa tam nehodi....cierny by pasoval lepsie..
ale ten celocierny pohrebak ktory nieje celocierny a su tam od veci detaily (na predstavci atd...) proste vyzera (ak sa volas delarosa tak koniec tejto vety necitaj) na *****....
misopetrovic neviem,možno sa mýlim,ale mám pocit,že príliš často ťa tu vidím obhajovať tvoje slová,tvoje názory,tvoje vulgarizmy,tvoju povahu./ čím to asi bude? / Nechceš si založiť vlastnú tému,názov si vymysli sám, nech ťa nemusím čítať aspoň v Galérii naších bajkov?
skusme sa na to pozriet z druhej strany... prilis casto ludia reaguju na moje prispevky a snazia s ma opravovat..usmernovat...menit...uz vam nacisto drbe poniektorym, ze to tak musim napisat?
toto forum je verejne...
nepaci sa ti to co pisem. ok tak to preskoc a ignoruj... a bude tu hned menej zbytocnych prispevkov.. aj tvojich aj mojich kedze nebudem musiet reagovat a odpovedat na tvoje otazky....
PS: pre antitalentov ktory este neobjavili danu funkciu....mozes si ma bloknut ked sa ti nepaci....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
peace for all!
V tvojom pripade pri pouziti campi a oblube komplet tmavej by som hladal komponenty s jemnym cervenyn logo, tak aby to ladilo k tej campe. Komponentov na bicykli je tak strasne vela, ze vzdy vies najst nieco cim to trochu ozivit.
Inak, mne sa samotny ram velmi paci. Moj ideal na stavbu takeho ramu by boli kolesa s bielimi napismi, kosiky s bielim logom plus nejaka biela drobnost.
To, ze mne sa cisto cierne cestaky nepacia este neznamena, ze sa nemozu pacit tebe. Ak si spokojny, tak je vsetko v poriadku. Len ten predstavec sa ti tam v tom ponimani absolutne nehodi.
raz za cas vymenit doplnky za inu farbu a zasa mame "novy bike za malo penazi"
Veľmi jednoducho.Keď už by nebolo iného vychodiska
Budem sa už opakovať,ale keď si predstavím bicykel ktorý má rám+komponenty,kolesá,bowdeny,skrátka všetko čo na bicykli je v napr.červenej,zelenej,modrej,tak to by bol čistý masaker.To isté je u mňa celočierny bicykel,ale komu sa to naozaj páči,tak o.k.
tvoj zivotny pribeh ma urcite netrapi....to si rozpravaj niekomu inemu...
ohladne mnozstva mojich prispevkov to skus neprehanat...dnes som pridal 3 (vratane tohto 4) a to tiez len v tejto teme... -_-
ver tomu ze je tu hned niekolko uzivatelov ktory su omnoho aktivnejsi...
prestan mi diktovat co mam a co nemam robit....niesi mi nic...len nick s obrazkom na nete a to je hodne malo....ak tebe trha zili to ako pisem az natolko ze to musis komentovat...chyba bude asi v tebe....
uz ma naozaj az rozosmieva tato prehnana citlivost pniektorych clenov fora vratane teba na moje prispevky...
idealne by bolo kebyze pisem to co suhlasi s vasim nazorom postojom.....a presvedcenim...ale musim ta sklamat...nie urcite nebudem pisat len to s cim ty suhlasis....pisem to co si myslim a ako veci citim...
aby som bol konkretny... ZLE vyzera ta kona s bielym predstavcom ktory sa tam nehodi....cierny by pasoval lepsie..
ale ten celocierny pohrebak ktory nieje celocierny a su tam od veci detaily (na predstavci atd...) proste vyzera (ak sa volas delarosa tak koniec tejto vety necitaj) na *****....
toto forum je verejne...
nepaci sa ti to co pisem. ok tak to preskoc a ignoruj... a bude tu hned menej zbytocnych prispevkov.. aj tvojich aj mojich kedze nebudem musiet reagovat a odpovedat na tvoje otazky....
PS: pre antitalentov ktory este neobjavili danu funkciu....mozes si ma bloknut ked sa ti nepaci....