kua, antranet zblbol .... "cisto" tak tretra je u mna zaklad,totalny zaklad pohodlia,takze tam som nesetril,ano mtb dostavaju u vas zabrat,to je pravda
Mal som predchádzajúci model. Kedysi som tiež kupoval lacné tretry, ale neoplatí sa to. Mäkké sú ako blato. V zjazdoch tlačili SPD pedále, v zábere sa krútili.
Mal som predchádzajúci model. Kedysi som tiež kupoval lacné tretry, ale neoplatí sa to. Mäkké sú ako blato. V zjazdoch tlačili SPD pedále, v zábere sa krútili.
(ja viem ze tu nieje nakupna poradna ale vyuzivam temu)
ja este stale mam 87cky, cakam kedy sa rozpadnu. ktore XC Shimano boty odporucas/te?
SH-XC61 mozu byt, alebo inu znacku?
Ja som po Lidlovych a Shimano nejakych okolo 70 eur kupil tieto> http://www.spoke-store.sk/giro-privateer-white-black/#1 a tak ako som na ne cital chvalu tak su naozaj super. sedia perfektne, su lahucke, nie su ani moc tvrde, ale rozhodne nie su ani makke. tu maju posledne cislo 42 inac stoja od 90-120 eur Na XC podla mna idealna volba
Dnes prišli konečne kľuky, posledný diel skladačky
1) Shimano XT M780 42x32x24
2) A2Z Chainring bolt set red
3) Crankskins 3M Matte Full Wrap: black Shimano XT M780 175 mm
4) Race Face crank boots small size
mne došli tento týždeň hlavne tretry a pedále na niečo, čo príde budúci týždeň topánky "wide fit edition" veľkosť 47 z http://www.probikekit.co.uk/ (stali 150e, free shipping! a hlavne boli skladom. sranda, že teraz už stoja 154e)
gripy som chcel na Meridu, ale som sa okašlal, chcel som iné, zle som objednal (dávajte si pozor a preistotu sa uistite aj na stránke výrobcu skrz product code). na webe bikecomponents.de bol iba 1 obrázok, som sa spoľahol, že všetky dĺžky sú rovnaké vyhotovenie. ak je tu niekto z BA kto ide objednávať v blízkej dobe, prosím súkromú správu, objednám si správne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V nedeľu večer objednané dnes doobeda doručené. Ešte pridali aj bonus.
(ja viem ze tu nieje nakupna poradna ale vyuzivam temu)
ja este stale mam 87cky, cakam kedy sa rozpadnu. ktore XC Shimano boty odporucas/te?
SH-XC61 mozu byt, alebo inu znacku?
Vdaka matt
V porovnani s predchadzajucimi tretrami: http://www.suncycle.sk/sk/produkt/tretry-shimano-sh-r078-biele/5100 rozdiel obrovsky. Nie len po dizajnovej stranke.
1) Shimano XT M780 42x32x24
2) A2Z Chainring bolt set red
3) Crankskins 3M Matte Full Wrap: black Shimano XT M780 175 mm
4) Race Face crank boots small size
gripy som chcel na Meridu, ale som sa okašlal, chcel som iné, zle som objednal (dávajte si pozor a preistotu sa uistite aj na stránke výrobcu skrz product code). na webe bikecomponents.de bol iba 1 obrázok, som sa spoľahol, že všetky dĺžky sú rovnaké vyhotovenie. ak je tu niekto z BA kto ide objednávať v blízkej dobe, prosím súkromú správu, objednám si správne