Aha, tak toto je ten usek, co som nevedel ako sli typci, podla ktorych trasy som cca siel. Som nechapal, lebo to bolo mimo znacku, naviac celkovo moja mapa nesedela s realitou. Takze hore na Plesivec ale dole nie po modrej. Toto myslela silva ? No, mohol som si toto potlacit .. tak nabuduce Quido : praveze to maju nakreslene v trase, co sem niekto daval odkaz na stranky ..
z Plesivca ste isli dole prvy usek mimo znacku, o tom som pocul ze to je endurovejsie ako po modrej ale zatial som to nesiel, prvykrat ten usek vidim nakresleny na mape, budem musiet to ist skusit aj ja... je to asi sutrakove, ci?
To je povodna trasa modrej TZT. Tak to je znacene aj v mapach zo zaciatku tisicrocia. Volakedy sa modra a zlta stretali az na Plesivci a v tom mieste, kde sa teraz stretaju isli par metrov od seba. Mam dojem, ze to preznacili kvoli ochrane prirody.
Karolik ta zachadzka v Hrachovisti sa zadarila aj mne, presne v tom bode som sa otacal
z Plesivca ste isli dole prvy usek mimo znacku, o tom som pocul ze to je endurovejsie ako po modrej ale zatial som to nesiel, prvykrat ten usek vidim nakresleny na mape, budem musiet to ist skusit aj ja... je to asi sutrakove, ci?
sutrakovejsie ani nie, iba si viacej na brzdach a tusim som aj kusol hore tlacil. Jediny rozdiel je v tom ze mas vyhlady a druhu polku k napojeniu na modru slapes.
Bol niekto niekedy pozerat toto ? na mape lesnych ciest to vyzera ako povodny vrstevnicovy chodnik. Akurat na jednom mieste preruseny A ten chodnik na opacnej strane keby sa spojazdil, to by bolo nieco
omluvam sa ale mam ozaj rucnu brzdu asi :] ten mmm.gpx som si dal do Google Earth kde ho regulerne nacitalo a pozeram si okruh cez Salasky a byvaly salas. cele to co tam vidim je zjazdne lebo to rudlujem v sezone docela pravidelne. tak neviem co je cmaps a co ste nenasli - ci ten log ci chodnik :]
Aha, tak toto mi uz ukazalo iny usek. Hej, tento chodnik co ma pamat neklame nejak neexistuje, alebo uz neexistuje. Ale dam prieskum ked tam najblizsie vyrazim.
Helou. Chcel by som ist zajtra pojazdit single v okoli Cachtic. Chcem sa Vas ale opytat. Su tam tieto tri single a jazdia sa v smere ako som tam dal sipky?
Na Velky Plesivec nechcem zajtra ist, tam som uz bol.
Dik
Tak ja som tento vyjazd niekomu "corkol"
V Cachticiach som bol uz x krat na biku, ale nikdy som nejazdil tie single. Viem iba podla toho co tu ludia pisu, ze tam nejake su. A budem na mieste hladat kade mam ist.
Pustim locus v mobile a nejako snad trafim.
A ja sa snazim nejak orientovat v mapach, aby som mohol pojazdit trasy co tu ludia davaju
ano mas to dobre na mape, ale ten druhy zlava nepoznam. podla toho co mi rozpraval Kaprak sa to vola FISKA(bez zaruky) . ten prvy zlava je Rodrigez a treti TrnkyBrnky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To je povodna trasa modrej TZT. Tak to je znacene aj v mapach zo zaciatku tisicrocia. Volakedy sa modra a zlta stretali az na Plesivci a v tom mieste, kde sa teraz stretaju isli par metrov od seba. Mam dojem, ze to preznacili kvoli ochrane prirody.
sutrakovejsie ani nie, iba si viacej na brzdach a tusim som aj kusol hore tlacil. Jediny rozdiel je v tom ze mas vyhlady a druhu polku k napojeniu na modru slapes.
silva: aha .. tak som mudrejsi
http://cmaps.gpsteam.eu/index_cz.html?gpx=www.mtbiker.sk/forum/resources/file/193396#x17.73434y48.69952z14m6v6
http://cmaps.gpsteam.eu/index_cz.html?gpx=www.mtbiker.sk/forum/resources/file/193396#x17.73434y48.69952z14m6v6
Aha, tak toto mi uz ukazalo iny usek. Hej, tento chodnik co ma pamat neklame nejak neexistuje, alebo uz neexistuje. Ale dam prieskum ked tam najblizsie vyrazim.
Na Velky Plesivec nechcem zajtra ist, tam som uz bol.
Dik
V Cachticiach som bol uz x krat na biku, ale nikdy som nejazdil tie single. Viem iba podla toho co tu ludia pisu, ze tam nejake su. A budem na mieste hladat kade mam ist.
Pustim locus v mobile a nejako snad trafim.
A ja sa snazim nejak orientovat v mapach, aby som mohol pojazdit trasy co tu ludia davaju