no ja osobne ten stojan pouzivam len na umyvanie (za minuly rok som umyval asi 3x, predsalen riziko neprijemneho nalezu na rame je prilis velke ), este nikdy som bike neservisoval (mimo mazania po umyvani) na tom stojane
stojan mam uz z predoslej akcie. uplna spokojnost. Puchov 7:00 6 stojanov. o 10 minut 4 stojany. volam kamosovi. chces stojan? a ja neviem, a kolko stoji? a nechcem, mna uz to servisovanie nebavi. zacnem citat toto forum, o stojany je velky zaujem. odbehnem do lidlu, ze niekomu pomozem. zial, 9:30 ziaden stojan.
V Lidli v Partizánskom o 7.15 po stojanoch ani stopy.Predavačka mi povedala že prišli iba 3.Takúto politiku naozaj nechápem,vedia dobre,že to ide na ,,dračku" a objednávajú takéto smiešne množstvá.Ak niekto kúpil viac stojanov a mal by zvyšný,tak nech mi napíše súk.správu.Už druhý rok mám smolu. edit:veľmi pekne ďakujem, za ponuku užívateľovi ice29
to je ako za komunistov kubanske pomarance a banany, tie boli tiez len raz za rok a tiez sa malokomu postastilo...mozno by bolo dobre napisat niekde na vedenie Lidla a dat im link na tuto temu zdvihli by urcite cenu na 29,99 ale boli by dostupne
Obavam sa, ze politika lidla je klasicka - dostat ludi do obchodu na akciovy tovar. Nasledne uz zakaznik kupi aj neakciove polozky. Nie je ich umyslom uspokojovat dopyt s dumpingovymi cenami.
Obavam sa, ze politika lidla je klasicka - dostat ludi do obchodu na akciovy tovar. Nasledne uz zakaznik kupi aj neakciove polozky. Nie je ich umyslom uspokojovat dopyt s dumpingovymi cenami.
ja som bol NMnV, mal som tam cestu, tak som skočil, po tom stojane som bohvie ako netúžil, jedného som stretol ako pod pazuchou s ním odchádza, ale ešte ich tam mali ale 6 a nikto sa o ne nebil
to sa vazne vsetci tak trhaju o ten stojan ??
Som rozmyslal ze ked pojdem okolo nejakeho Lidlu tak sa na to pozriem, ale aby som to mal nahanat po roznych prevadzkach v meste
na nemeckych forach odporucali tento - vraj bestseller - tak ked budem chciet nieco objednat tak ho mozno zoberiem:
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
8.20 - posledny stojan...
Kedze ako citam, Chezter uz ma, tak mozem tento ponuknut do davu...
edit: veľmi pekne ďakujem, za ponuku užívateľovi ice29
presne tak! kupil som aj mlieko, špiny!
Som rozmyslal ze ked pojdem okolo nejakeho Lidlu tak sa na to pozriem, ale aby som to mal nahanat po roznych prevadzkach v meste
na nemeckych forach odporucali tento - vraj bestseller - tak ked budem chciet nieco objednat tak ho mozno zoberiem:
http://www.rosebikes.de/artikel/xtreme-s-1300-montagestaender---unser-bestseller--/aid:22588