v ramci temy smutnych a melancholickych skladieb a nadhodeni Feist, som si hned spomenul na tuto zimomriavkovu (aj ked je to len pop ) Feist - GraveyardOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
+ este jeden bonus BEACH HOUSE - "MYTH" (OFFICIAL TRACK)Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
For A Few Dollars More (Theme by Ennio Morricone)Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down Andre Rieu Once Upon a Time in the West Live Film Western Music by Ennio MorriconeOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
co sa tyka toho Tiesta, tieto su moje najoblubenejsie "testoviny" Imogen Heap DJ Tiesto - Hide Seek (Extended Rare Version)Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down Tiesto - In My Memory (Gabriel & Dresdon Elephant Mix) lyricsOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Predpokladam, ze to bolo adresovane mne... ze fuck yeah! Vyborny energicky kusok, dobre padol. Mi trosku pripomenul rave scenu z Matrixu. Fluke - Slap It (Untitled V3)Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Inac ja nejak cim som starsia, tym viac spomalujem. Minule som si spomenula na tuto lahodu: Sascha Funke - Mango (Special Berlin Calling Edit)Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
A aby som dala aj nieco novsie (odkukala som z kamosovho FB)... vokal ma dostal: Kasper Bjørke: Apart (feat. Sísý Ey) (Michael Mayer Remix)Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Nedavno sa tu riesil Tiesto - joooj, to ste nemali robit Bol moj najoblubenejsi DJ, zrala som ho niekolko rokov (cca od 2004), bola som nanho 10x (vzdy, ked bol na SK + parkrat v CZ a AT). To nas bolo viac takych postihnutych, robili sme tracklisty, nahravali ID a potom sa ich snazili vylustit.
Potom, co si zvolil cestu mensieho odporu a lahkeho zarobku, som ho prestala sledovat. Ale stale ho mam v srdci za tie zazitky (z prveho gigu v Inchebe - BTW 1. narodeniny Radia_FM - som zila este pol roka potom ) a za plno objavenej hudby... a hlavne, bol mojou vstupnou drogou do sveta elektroniky
Dam 3 originalne verzie mojich oblubenych remixov od Tiesta: Delerium - SilenceOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down Conjure One feat. Sinéad O'Connor - Tears From the Moon (Original Album Version) [HQ] [1080p HD]Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down Delerium - InnocenteOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
uhm, tak musim s pravdou von - nebolo to adresovane priamo nikomu. Ale ked tak nad tym uvazujem, je to prva vec, ktorou viem adekvatne reagovat na tvojho Daniela Stefanika z pred par mesiacov.
pre tych co sa neboja experimentov - latino swing metal - nieco neskutocne...
staci si to jeden krat vypocut a uz si to spievate v duchu
Mal si pravdu... supa je to
Prihodim aj ja jeden latino gulas (spevacka aj hra - Game of Thrones, Harry Potter...). Molotov Jukebox - I Need It [OFFICIAL VIDEO]Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Feist - GraveyardOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
+ este jeden bonus
BEACH HOUSE - "MYTH" (OFFICIAL TRACK)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Andre Rieu Once Upon a Time in the West Live Film Western Music by Ennio MorriconeOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Cro - Traum (Official Version)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Beats International - Dub Be Good To Me (16:9 HD) /1990/Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Imogen Heap DJ Tiesto - Hide Seek (Extended Rare Version)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Tiesto - In My Memory (Gabriel & Dresdon Elephant Mix) lyricsOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Super cover. A dobry film tiez.
Digital Lion - James BlakeOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://www.youtube.com/watch?v=DWbMy2J2IDs
Ute Lemper - Mon LégionnaireOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Karenn - Pace Yourself [TOKEN48LP]Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Maroon 5 - SugarOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Predpokladam, ze to bolo adresovane mne... ze fuck yeah! Vyborny energicky kusok, dobre padol. Mi trosku pripomenul rave scenu z Matrixu.
Fluke - Slap It (Untitled V3)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Inac ja nejak cim som starsia, tym viac spomalujem. Minule som si spomenula na tuto lahodu:
Sascha Funke - Mango (Special Berlin Calling Edit)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
A aby som dala aj nieco novsie (odkukala som z kamosovho FB)... vokal ma dostal:
Kasper Bjørke: Apart (feat. Sísý Ey) (Michael Mayer Remix)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Nedavno sa tu riesil Tiesto - joooj, to ste nemali robit
Potom, co si zvolil cestu mensieho odporu a lahkeho zarobku, som ho prestala sledovat. Ale stale ho mam v srdci za tie zazitky (z prveho gigu v Inchebe - BTW 1. narodeniny Radia_FM - som zila este pol roka potom
Dam 3 originalne verzie mojich oblubenych remixov od Tiesta:
Delerium - SilenceOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Conjure One feat. Sinéad O'Connor - Tears From the Moon (Original Album Version) [HQ] [1080p HD]Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Delerium - InnocenteOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
youtube.com/watch?v=9x8Ihhh5EFM&t=0
toto ma absolutne sprevadza odkedy si to sem zavesil az dodnes.
Guerilla Laments - Diablo Swing OrchestraOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Mal si pravdu... supa je to
Prihodim aj ja jeden latino gulas (spevacka aj hra - Game of Thrones, Harry Potter...). Molotov Jukebox - I Need It [OFFICIAL VIDEO]Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://www.youtube.com/watch?v=YefTtNmJ3c4
a Trnava na obale
https://www.youtube.com/watch?v=HJ5H91Rb85o&index=8&list=PLimbJqbyuSgoRdK6GF3gDSVj4tC6TgmcX