Vacsina kritizujicich svoje zazraky nevzerejni.tolko k tomu.každý nech si kupi to co sa mu paci a naco sa jeho peňaženka citi. Peace.tiez nechodime vsetci rovnako obleceny
milujem podobne aibisticke dristy "nech si kazdy kupi, co sa mu paci" a pod. samozrejme, netreba zabudat na svate slovo pokrytectva "peace", bez neho by to nebolo ono
sme v galerii, kde ide jedine o vyzor, ale co si tu clovek precita od akoze dospelych ludi, je na diagnozu. skutocne.
a este ked niekto zaklincuje "ak sa ti nepaci, nepozeraj" a pod. debilizmus najvyssej ligy. ved na to, aby clovek zistil, ci sa mu nieco paci alebo nie, musi to najprv zacat vnimat (pozriet, precitat...).
Cestna cyklistika je tu minoritna. Clanky dokaze pokazit sam redaktor svojou hlupostou, ktora mu zjavne nevadi, tem je vo fore malo a ak su, nestoja za vela. Uroven diskutujucich je zalostna, par jedincov dokaze zahltit takmer kazdu temu a tam, kde by sa dalo diskutovat na urovni, nie je s kym, lebo trolovia su ako mravce. Nie a nie ich vykynozit.
alibistické dristy, pokrytectvo, debilizmus, hluposť, trolovia... to je len vzorka slov, ktoré použil pán duchovný celosvetovej cyklistiky. Ľudia, ktorí tu prezentujú SVOJE biky /narozdiel od teba/ si myslím, že sa tu môžu medzi sebou baviť ake len chcú. Tvoja nadradenosť, povýšenectvo a lacná frajerina majú tiež svoje dno stráviteľnosti. Z 30 posledných tvojich príspevkov si venoval 13 z nich téme o vysnívaných ženských, očividne tam sa cítiš ako ryba vo vode /možno nejaký deficit, ktorý si kompenzuješ ponižovaním ostatných ľudí na fore/.
Pekný deň ti želám pán dokonalý...
hlavne kde je tu napísané, že sem treba dávať iba nejaké skvelo vyladené bicykle. ten názov témy je zavádzajúci a každý si ho môže, a aj vysvetľuje inak. je by som navrhoval aby sa téma premenovala napr. na "fotky našich cesťákov" a bolo by to o tom čo doteraz, že členovia fóra sem pridajú fotky svojich cesťákov, s ktorými sa chcú pochváliť. samozrejme že nikdy sa nebude páčiť všetko každému, však o tom to je.., zasa konštruktívna kritika aj mnohých tu niekdy inšpirovala, že si niečo prerobil alebo vymenil, aby im to viac ladilo... hlavne by možno odpadli také tie komentáre že toto je GALÉRIA a že takýto bicykel sem nepatrí, lebo...
Tak, už aj cesťák dokončený podla predstáv. Nový predstavec, kolesá, omotávka. Možno časom 25mm plášte + doladiť náklon riadidiel...ale zatiaľ vyhovuje maximalne
Celočierne bicykle moc nemusím, ale tento decentný kúsok sa mi fakt páči. Asi aj preto, že sú to klasické okrúhle trubky. To máš kazetu 11-23 alebo 11-25?
Kristina vďaka, vážim si. Kazeta by mala byť 11 - 25 ultegra. Na jar je príjemné jemné odstupnovanie...Čo sa čiernej týka, vymenil by som jedine za raw titan
Kto sem dá foto, musí rátať aj s negatívnymi komentármi a kto to nezvláda, tak nech ich sem nedáva....
Toto si vystihol úplne presne,potom by nevznikali úplne zbytočné príspevky prameniace z ješitnosti.
pedal - pokial si myslel mňa,mal som minulý rok môj bicykel v galerii,ale momentálne je rám na lakovačke(a trochu sa to naťahuje),akonáhle príde,zložím a následne ho odfotím do galerky,toto viem zagarantovať.A rátam s tým,že nie všetkým sa bude páčiť,hlavne preto,lebo nebude to ,,dokonalý rám" od nejakého svetového výrobcu,ale moja skromná vlastná grafika+farebná kombinácia mne najsympatickejšia.To len na margo toho,že niektorí,ktorí najviac kritizujú,nemajú v galerii svoj stroj.
mathos dohukam ta za tie dve rozdielne capicky na ventilku ja cierne tiez moc nemusim ale tento je taky akurat nehanbil by som sa na nom inak tie kosiky to su specialzed?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
sme v galerii, kde ide jedine o vyzor, ale co si tu clovek precita od akoze dospelych ludi, je na diagnozu. skutocne.
a este ked niekto zaklincuje "ak sa ti nepaci, nepozeraj" a pod. debilizmus najvyssej ligy. ved na to, aby clovek zistil, ci sa mu nieco paci alebo nie, musi to najprv zacat vnimat (pozriet, precitat...).
Cestna cyklistika je tu minoritna. Clanky dokaze pokazit sam redaktor svojou hlupostou, ktora mu zjavne nevadi, tem je vo fore malo a ak su, nestoja za vela. Uroven diskutujucich je zalostna, par jedincov dokaze zahltit takmer kazdu temu a tam, kde by sa dalo diskutovat na urovni, nie je s kym, lebo trolovia su ako mravce. Nie a nie ich vykynozit.
Pekný deň ti želám pán dokonalý...
Tak ešte chvíľu vydrž. Už dokončujem tú moju a možno dnes stihnem aj nafotiť. Už teraz sa teším na komentáre
Toto si vystihol úplne presne,potom by nevznikali úplne zbytočné príspevky prameniace z ješitnosti.
pedal - pokial si myslel mňa,mal som minulý rok môj bicykel v galerii,ale momentálne je rám na lakovačke(a trochu sa to naťahuje),akonáhle príde,zložím a následne ho odfotím do galerky,toto viem zagarantovať.A rátam s tým,že nie všetkým sa bude páčiť,hlavne preto,lebo nebude to ,,dokonalý rám" od nejakého svetového výrobcu,ale moja skromná vlastná grafika+farebná kombinácia mne najsympatickejšia.To len na margo toho,že niektorí,ktorí najviac kritizujú,nemajú v galerii svoj stroj.
jeden z top ciernych, ktore som tu videl.
100x krajsi ako Roubaix. dal si si zalezat nielen na vyzore, ale aj na fotke, co je tu vzacnost
Ostaným vďaka za názor
mathosh super