Takže, uź mesiace slintám po tom, že tu budem môcť napísať.
Dnes nadišiel ten súdny deň. Dnes poobede mi bola doručená krabica (polepy Haibike, vo vnútri Focus, logika ide teraz bokom) a zmenila mi život (Y)
#Focus SAM 4.0 2015
- moja prvá jazda na fulle, čiźe neviem teraz posúdiť a porovnať, doteraz som jazdil HT Trailbike, prechod na Enduro.
Sumarizácia za 3 hodiny:
+ je 9999999 krát krajší , elegantnejśí a viac sexy ako na Googli, Youtube, Redtube atď...
+ Nebojte sa poloźenej hlavovky, je to super.
+ Tlmič Magura je citlivý, no nezanára sa do zdvihu pri tvrdśich nárazoch
+ Vidla od FOXU (34 Float) je tiež zatiaľ fantastická, čas ukáže, CTD má odo mňa prst hore.
+ Pohon 2x10 ( sorry že niesom ovca a nemám 11-ku)
+ Shadow + spojka
+ Radenie od Shimana je proste Fanta Mega, a to som bol doteraz srdciar Čikágistov u SRAMU
+ rajdy , šírka, predstavec... no comment... jenom políbit
+Nieje taký ťaźký ako tvrdil náš drahý Stifler...a šlape sa na ńom dobre, keby chcel niekto vedieť
+ Tie plášte sú proste boźské...
- Brzdy Deore nemajú nastavenie záberu, a podľa mňa sú na takýto bike tejto kategórie slabé, jazdím SLXy a to je iná dimenzia...
-na Teleskopku is treba zvyknúť, pri nárazov keď sedím pustí nejaký ten centimetrík nadol...
inak mu nemám zatiaľ čo vytknúť. len tie brzdy sú na hovno..
a ozaj, pedále si kúpte dopredu (Y) ja som ich nedostal..
Pekny velmi. S takym netreba riesit stopu a ides hlava nehlava plnou rychlostou:)
Velke plus,ze ti sedi po prvej jazde. Nie vzdy sa to podari a kym si clovek zvykne,tak sa narozmysla,ci dobre zainvestoval.
Aka to je sedlovka? Reverb? Podla mna by sa nemala zanarat,vobec nie centimeter.
Inac aj polozene uhly su dost trendove,takze neviem ci aj to nesuvisi so stadovitostou:)
ja som naozaj rád že som si vybral práve tento bike, zatiaľ mi sedí super, geometria je "zjazďáková", ale to som aj chcel..a veľkosť presne.
Sedlovka je od nich- Concept CEX. je super, len dole ide málinko ťažšie. a áno nemala a uź to aj prestalo, resp. to sa mi asi zdalo pruźenie tlmiča (opakujem, moja prvá jazda na fulle) a hneď 160 mm .... kolesá 650b zatiaľ nesúdim, na pohľad takmer rovnaké s 26-kami. Inak som happy man
a ano, to bolo len metaforické. jasné že pohon 1x11 je super. ale myslím že tento sa dá tieź dobre jazdiť. 100 bikerov 100 prevodov
Merida.900D.Adam ked ti pasuje a si spokojny, potom nenechaj sa nicim a nikym ovplyvnit.... ked je tvoj subjektivny pocit uzasny, uzivaj si ho vela KM
Ďakujem áno sedí mi, je to skvelý bicykel, bolo ťažké presvedčiť otca o kúpe ( som len prvák na strednej...)
no za 2 tisícky mi priślo nebíčko v krabici
Dnes som sa najazdil dosť, šlapať na ňom predsa nieje taká sranda, no zjazdy odo dnes rozbíjam ako nikdy predtym. veľmi zábavný bike. a aj tebe (Y)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
majú niekde výhodnú cenu?
Dnes nadišiel ten súdny deň. Dnes poobede mi bola doručená krabica (polepy Haibike, vo vnútri Focus, logika ide teraz bokom) a zmenila mi život (Y)
#Focus SAM 4.0 2015
- moja prvá jazda na fulle, čiźe neviem teraz posúdiť a porovnať, doteraz som jazdil HT Trailbike, prechod na Enduro.
Sumarizácia za 3 hodiny:
+ je 9999999 krát krajší , elegantnejśí a viac sexy ako na Googli, Youtube, Redtube atď...
+ Nebojte sa poloźenej hlavovky, je to super.
+ Tlmič Magura je citlivý, no nezanára sa do zdvihu pri tvrdśich nárazoch
+ Vidla od FOXU (34 Float) je tiež zatiaľ fantastická, čas ukáže, CTD má odo mňa prst hore.
+ Pohon 2x10 ( sorry že niesom ovca a nemám 11-ku)
+ Shadow + spojka
+ Radenie od Shimana je proste Fanta Mega, a to som bol doteraz srdciar Čikágistov u SRAMU
+ rajdy , šírka, predstavec... no comment... jenom políbit
+Nieje taký ťaźký ako tvrdil náš drahý Stifler...a šlape sa na ńom dobre, keby chcel niekto vedieť
+ Tie plášte sú proste boźské...
- Brzdy Deore nemajú nastavenie záberu, a podľa mňa sú na takýto bike tejto kategórie slabé, jazdím SLXy a to je iná dimenzia...
-na Teleskopku is treba zvyknúť, pri nárazov keď sedím pustí nejaký ten centimetrík nadol...
inak mu nemám zatiaľ čo vytknúť. len tie brzdy sú na hovno..
a ozaj, pedále si kúpte dopredu (Y) ja som ich nedostal..
Velke plus,ze ti sedi po prvej jazde. Nie vzdy sa to podari a kym si clovek zvykne,tak sa narozmysla,ci dobre zainvestoval.
Aka to je sedlovka? Reverb? Podla mna by sa nemala zanarat,vobec nie centimeter.
Inac aj polozene uhly su dost trendove,takze neviem ci aj to nesuvisi so stadovitostou:)
Sedlovka je od nich- Concept CEX. je super, len dole ide málinko ťažšie. a áno nemala a uź to aj prestalo, resp. to sa mi asi zdalo pruźenie tlmiča (opakujem, moja prvá jazda na fulle) a hneď 160 mm .... kolesá 650b zatiaľ nesúdim, na pohľad takmer rovnaké s 26-kami. Inak som happy man
a ano, to bolo len metaforické. jasné že pohon 1x11 je super. ale myslím že tento sa dá tieź dobre jazdiť. 100 bikerov 100 prevodov
mamator aj
Ďakujem
no za 2 tisícky mi priślo nebíčko v krabici
Dnes som sa najazdil dosť, šlapať na ňom predsa nieje taká sranda, no zjazdy odo dnes rozbíjam ako nikdy predtym. veľmi zábavný bike. a aj tebe (Y)
material je aky?