Tak som si dnes bol rekreačne zajazdiť, už žiaden tréning, len just4fun, s dychom som na tom ostal tak isto, ale sila v nohách je fuč, beh je predsa iný šport. Akurát ma znova pri bikovaní bolelo ucho a už som si myslel, že to mám uplne ok, očividne nie.
Ocividne ucho povedane ustami(napisane prstami) Neviem aky si mal zdravotny problem,ale snad ciapka by pomohla.Ja si napr.teraz neviem zvyknut jazdit bez capice.Asi este nejake dozvuky zo zimy.Aj ked mam len satku,mam taky divny pocit,ze mi fuci do usi.Este nieje take teplo ako by sa zdalo,hoci videl som uz bikera v kratkych gatiach a kratkom drese.Blazon.Ale je tu jar,leto sa blizi a bude lepsie.
Ja nosim stale pod prilbou satku a celkom hrubu aj dnes som mal a aj tak, pri behu mam ciapku aj tu satku, no mal som zapalene zvukovody 2 krat a teraz to tak vyzera, ze pravy zvukovod este nie je ok...
Tvrdošín-Roháče Tatliaková chata. Prejdené 64km, celkové prevýšenie 1128m a najvyši bod 1378mnm.!!!
Výška snehu cca 60-70cm ,pekne jasno - super bikovanie!!! Môžem doporučiť, ale bola to poriadna zaberačka,ale stálo to za to a za ten krásny výhľad.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Teraz je uz neskoro byt smutny. Tak Ti treba!
Výška snehu cca 60-70cm ,pekne jasno - super bikovanie!!! Môžem doporučiť, ale bola to poriadna zaberačka,ale stálo to za to a za ten krásny výhľad.