Každé mesto tu ma nejaké zastúpenie, len ten Dolný kubín som nemohol nájsť. A kedže zatial chodim sám bicyklovať a určite je veľa cyklistov v DK tak kto chce môže sa pridať. No aby som urobil chute tak pridám aj zopár fotiek!
dnes testovačka zimáka v teréne.. nové plašte držali ako pribité , ale len pokiaľ nebol lad po snehom
okruh cez brestovú hrádok po lúkach do Žaškova a pri orave cez gäcel domov. Kde to bol slušný bahnák...
26,5km/1h50/480vm
Dnes oravská jarná klasika:)
V malatinskej doline ešte asi 1km snehu a kolaje, potom pri tábore pred Bukovinou stahúju drevo tak tam bolo 15cm bahna.. ostatné už dobré...
DK-Malatiná- dolina -Bukovina-Bešeňová-Likavka-Dubová-DK-Brezovec
64,5km/3h12min/1002vm
na obed som si vybehol na Kubínsku chatu... cesta skoro suchá , len okolo jazierka ešte ladu trochu a pod chatou snehu na ceste pre lyžiarov.. cele zjazdné..
cestou s5 som to struhol cez Veličnú a Porubu..
36,4km/2h/842vm
dnes na opačnú stranu smer Malatiná.DO Chlebnic ečte cesta nasypaná snehom a blatom, tak som sa vrátil na klasiku Pucov-Pribiš-Podzámok-Racibor-Knažiu a DK. Terén ešte treba nechať aspoň 2 týždne preschnúť a dolné lúky už budú opatrne zjazdné.
Hodilo to celkom pekných 46,4km/2h11min/850vm
dnes len lajt cez porubu okolo oravy do Párnice-cestou na Istebné,okolo kostola do Revišného a po lúkach na malý Bysterec. prvý suchý terén....
Na pevnaku ma sice vytráslo, ale so sfuknutou gumou to bolo pekné povozenie..až na ten vetrisko a kosu.
24,5km/1h10/369vm...
dnes s kostitrasom9 po teréne na brezovec-krňáče-vendelína´dolu do pucova-po ceste nad osádku a po hrebienku ku skalkám okolo pola. hore na tupú a dolu na banisko.... aj sucho aj blata,, ale všetko zjazdne...22,5km/1h56/744vm
po dlhšom čase okolie Kubína... cez Srnacie pred Malatinú, do ľava na hrebienok do Pucova,cez Vendelína a Krnáce na Brezovec... všetko luxusne suché, pekná zmena po blatovej Marikovej... ledva som dnes krútil nožkami
22,7km/1h24/646vm
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
35,7km/1h40m/504vm
Keď musíš, tak musíš
okruh cez brestovú hrádok po lúkach do Žaškova a pri orave cez gäcel domov. Kde to bol slušný bahnák...
26,5km/1h50/480vm
prelistuj tuto tému, tras je tu požehnane ...
V malatinskej doline ešte asi 1km snehu a kolaje, potom pri tábore pred Bukovinou stahúju drevo tak tam bolo 15cm bahna.. ostatné už dobré...
DK-Malatiná- dolina -Bukovina-Bešeňová-Likavka-Dubová-DK-Brezovec
64,5km/3h12min/1002vm
cestou s5 som to struhol cez Veličnú a Porubu..
36,4km/2h/842vm
Hodilo to celkom pekných 46,4km/2h11min/850vm
Na pevnaku ma sice vytráslo, ale so sfuknutou gumou to bolo pekné povozenie..až na ten vetrisko a kosu.
24,5km/1h10/369vm...
22,7km/1h24/646vm