nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Jediný normálny koment za posledné 3-4 strany...
Nie, písal som, že keby som mal ja
says Peter Sagan
//edit: ešte dopĺňam, že práve jeho taktickej vyspoelosti a šikovnosti sme sa po minulé roky mohli pozerať na jeho priam neuveriteľné víťazstvá
Takéto komentáre mi silno pripomímajú ,,propagandu" našich médií-a to nekritizovať Sagana v žiadnom prípade,aj keď výsledok je totálne fiasko(tým nemyslím dnešné MSR,ale všeobecne).Treba len chváliť a chváliť do nemoty,veď takého cyklistu sme ešte nemali a ani tak ľahko nebudeme mať,preto hlavne žiadny názor ktorý ide ,,proti prúdu"Ja sa od určitého času zdržiavam komentárov na Saganove výsledky,lebo akýkoľvek opačný názor ako ten ,,správny" sa tu v momente kameňuje.No napísať takýto nadpis ako som našiel na azete-citujem "Miláno-SanRemo:Sagan takmer vyhral" to je pre mňa silná káva a jasná ukážka propagandy,pretože podľa môjho názoru mal dnes Sagan od víťazstva teda poriadne ďaleko, z cca 9 -10 pozície kam sa pre mňa nepochopiteľne zaradil 500m pred cielom,špurt nikdy nemôže vyhrať.Naozaj ukážka vysokej taktickej vyspelosti.
nesuhlasim s tebou nakolko je ten nadpis vystizny v tom ze naozaj takmer vyhral
hej, viem
To, že Sagan je pravidelne blízko medailovej pozície mi pripadá ako nepredstaviteľná vec. Nevšimol som si, že by ktorýkoľvek špurtér bol takto konzistentne takmer pri každom finiši vpredu.
Z hľadiska posledných 1500m bol aj tak rozhodujúci tento okamih, keď sa musíš v zlomku sekundy rozhodnúť:
Tieto argumenty ja neberiem, to by sa človek vlastne nemohol vyjadrovať k ničomu - ani k politike, ani k športu, ani k filmu čo práve videl v kine. Na to aby som si na niečo urobil názor, kritiku, nemusím byť predsa ani politik, ani vrcholový športovec, ani režisér či producent.