hore pred upravou dole po ... namiesto RS Sektor TK 150mm je MZ 66RVC 2013 180mm , potom rafiky syncros, brzdy ZEE, Časom ešte pedále a možno kľuky (zatiaľ stačia).
K rohom ja som ich dal dole ked sa mi v zakrute chytili do nejakeho kriku a otocilo mi kormidlo necakanym smerom a skoncil som na zemi od vtedy ich nejazdim
Jedna lastovička ešte leto nerobí, ale... TOTO je prosím pekne prvý a jediný svojho druhu bike - parking v BA (alias chorvátsky odmorište:). Iný som zatiaľ nenašiel. Akože fajn, možno tak za 30 rokov budeme aspoň na úrovni susedného Rakúska, treba však vychytať určité nedostatky. Stojan na bicykle je tak nepraktický, že keď si tam postavíte bike, buďte si istí, že vám ten bike odtiaľ sám po chvíľke vykĺzne, vylezie. Nie sú tam zarážky na kolo zospodu, aby bike ostal stáť na svojom mieste. Resp. sú, ale len z jednej strany. A to nehovorím o tom, že horské koleso s brzdovým kotúčom tam nedáte vôbec!!! Mapa je relatívne prehľadná, vo viacerých jazykoch, sú na nej aj nanesené záujmové body, určite mi na nej však chýbali zaznačené cyklotrasy, čo je dosť závažný nedostatok na odpočívadle pre bikerov! To na fotke pred mapou vyzerá byť ako nejaký stojan na rýchlu údržbu, alebo také niečo, samozrejme náradie na opravu bolo už poodcvakávané z bezpečnostných laniek, ale paradoxne pumpa na dofúkanie kolies tam ostala. Neskúšal som ju, či je funkčná. Posed vyzerá byť fajn a pohodlný, ale neskúšal som ho, bolo ešte chladno. No a plný smetný kôš je už len bonbónik na záver.
wow nechápem že tu posielate aktuálne fotky kde je skoro pol metra snehu... u nás bolo tiež pol metra snehu ale pred mesiacom .. už 2 týždne jazdým suché traily a to na rovine rovna nebývam....
lewiitsa neviem ako to tam je dlho ale naozaj tie veci na opravu biku tam ostali možno maximalne mesiac od toho čo to tam postavali a bolo už aj na čase dalšie tekéto su smerom na juh mam pocit že v Kalinkove a potom v Šamoríne čo je pre vas asi trošku od ruky.. V Rakúsku su tieto odpočívadla pre bikerov skoro na každom rohu a ešte som nevidel že by niekde tieto klúče alebo náradie chýbali čo už dodať mentalita ludí je niekde inde..
dradim - ale nie vsade v Rakusku su stanoviska s takym vybavenim. tu v prihranicnej oblasti (Kitsee-Neusiedler-Hainburg a podobne) su to v drvivej vacsine len jednoduche altanky. len mensia cast ich je s mapou a kosom a este ovela menej s vybavenim ako imbusove kluce a pumpa.
Zas nerobte stale z Rakuska akusi modlu, ignorantski soferi sa casto vyskytnu aj tam, a nie su to vzdy len Slovaci.
Nehovorím že to je nejaký all inclusive pre bikerov to zase nie ale je to na vyššej úrovni ako u nás, a o tých šoféroch súhlasím niesu o nič lepší ako tu.
Nechcel som haniť, náš, slovenský bike - altánok. Práveže palec hore, že konečne aj u nás sa to začína hýbať tým správnejším smerom (zámerne nepíšem správnym smerom). Chcel som len poukázať na drobné chybičky krásy. Verím, že do budúcna sa to bude už len zlepšovať a budú pribúdať stále nové a nové altánky a budú stále lepšie a lepšie. A hlavne, že to nebudú ničiť vandali a kradnúť náradie a kresliť grafiti... Slúži to všetkým. BTw. na porovnanie, altánok pri Bergu. Fotené minulý rok vo februári.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ta rozhladna je kde?
Zas nerobte stale z Rakuska akusi modlu, ignorantski soferi sa casto vyskytnu aj tam, a nie su to vzdy len Slovaci.