nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
suhlasim s tebou .. najjednoduchsie je nieco kritizovat, ale vytvorit nieco a drzat to pri zivote, pri nedostatku penazi je vacsie umenie .. kazdy projekt raz musi zacat, ako aj popasovat sa s nedostatkami a prejst nejakym vyvojom .. trosku viac tolerancie by nezaskodilo .. mne osobne chybny udaj o priemerke vobec nevadi .. nic katastrofalne sa predsa nestalo .. konieckoncov sa za to aj neskor ospravedlnili .. na cycling chodim pravidelne a aj budem chodit, pretoze na tej stranke je kopec zaujimavych informacii, ako aj aktualne spravodajstvo z pretekov .. stale sa snazia o napredovanie a ja im v ich snahe fandim ..
edit:// pardon podla 4 prispevkoveho trolla Surek a jeho hodinu gramatiky to bol ZAPAS/ZAVOD o prvenstvo
edit:// pardon podla 4 prispevkoveho trolla Surek a jeho hodinu gramatiky to bol ZAPAS/ZAVOD o prvenstvo
"preteky" už nevieš ani čítať ?
ak to vyhra Porte celkovo,tak ma picne
http://cyclingtips.com.au/2015/03/cookson-on-motors-in-bikes-our-information-is-that-this-is-a-very-real-possibility/
Napriklad tu je aj ukazka od vyrobcu:
youtube.com/watch?v=aBFHo3Tu4X0&t=0
(prevzal som z WW fora, kde som na to narazil prvykrat)