Zatial len 400 km najazdenych, boli ma krk, menim predstavec za 100mm, teraz tam mam 120. Potom uvidime. Ale jazda na nom je uzasna. Kolesa su super, ale tie naboje sa mi nejak nezdaju, mam pocit ze slabsia zotrvacnost. Rozjazdim a uvidim ci vymenim komplet naboje alebo len loziska za keramiku.
ja tak isto 100 predstavac.ram ak by som mal mensi by som musel vela podloziek davat a to by vypadalo na prd.preto 52s.mam bory a idu super.aj ked bora ultra by boli lepsie:)
ja mam este cyklokross a na nom campa Zonda a tie maju zotrvacnost jak ma byt. Bory boli pre mna velky favorit, lenze bora one 35 je moc nizky rafik, 50tka a mi zdal uz vysoky na to ze jazdim aj v kopcoch a nie malo. Tazko hodnotit zippy po 400km, zatial sa zda, ze vo vetre su celkom ok, samozrejme ho citim ale napriek tomu, ze mam len 69kg ma to nezhadzuje z bajku . Rozhodne campy by sa z estetickeho hladiska asi hodili viac, no tie zippy vychadzali technicky o nieco lepie. A ked ma naseru tak ich vymenim
Jasne, galusky. Predtym som jazdil tie Zondy 30mm, tak som nechcel ist do extremu, ale neni to zle. Vcera na hradzi fukalo cca 20km/h a dalo sa bez problemov jazdit. Chce to urobit prvu 1000cku a potom uvidime. Loziska su v nich priemyselne, upgrade na keramiku je +500e co je celko dost na to ze su to "len" loziska. Za take prachy uz kupis cele kolesa. Jednu sezonu na nich dam a potom uvidim co dalej. V kazdom pripade je jazda na tom bajku komfortna a ja niesom pretekar, jazdim pre seba, na kondicku, pre zabavu...
To Colnago je veľmi vkusný rám,vždy sa rád pozriem na bicykel s klasickou geometriou.Tu mi tá dominantná čierna matná vôbec nevadí,pretože je to decentne oživené,červenými linkami a bielym nápisom.Zaujalo ma logo Ferrari na hornej trubke Mne tam k dokonalosti chýbajú už len biele polepy na kolesách,ale je skutočne elegantný.
napodobne pre radost. mal som shamaly a rozdiel neni hodny tych penazi ale bicykel vyzera hned inak .ja viem vymenit cult loziaka za 2 kila aj som nad tym uvazoval ale pridi mi to dost.udajne to ale citit .
no ja to risknem. fotka mobilom pred 1. jazdou, vysku sedla som uz odvtedy menil aj este budem, nemam zatial sajn kde je optimum
meriam 193cm, rám veľkosť XL (60)
nalepka s vlajkou a mojim menom z http://pegatin.com/ (kod na 10% zlavu, ak funguje = REWARD10) robert.kalina tvoj bicykel je mega
To Colnago je veľmi vkusný rám,vždy sa rád pozriem na bicykel s klasickou geometriou.Tu mi tá dominantná čierna matná vôbec nevadí,pretože je to decentne oživené,červenými linkami a bielym nápisom.Zaujalo ma logo Ferrari na hornej trubke Mne tam k dokonalosti chýbajú už len biele polepy na kolesách,ale je skutočne elegantný.
to ferrari logo preto ze to bolo vyvijane v spolupraci s ferrari.
No ved to, citit to urcite, otazka je ale potrebujem to? Budem pomalsi a co? Na druhej strane, clovek ma radost ze sa vezie pohodlnejsie, minie menej energie, len o kolko, je to hodne tych 500e?
oproti shamalom je karbon len pohodlnejsi lepsie odrovnava nerovnosti.ale presiel som na 25 mm galusky takze z casti je to aj tym.ale vahovo som siel dole 250 gr na kolesach co je citit.
oproti shamalom je karbon len pohodlnejsi lepsie odrovnava nerovnosti.ale presiel som na 25 mm galusky takze z casti je to aj tym.ale vahovo som siel dole 250 gr na kolesach co je citit.
Ja som presiel z cyklokrosu 9kg na tento cestak, co je 7.3kg aj s pedalmi a svetlami a to citit dost, tazke sa nemozem stazovat. Samozrejme, keby nebola elektrika, idem o dalsich 500g nizsie, mozno viac a keby namiesto chorusu bol super record, tak dalsich mozno 200-300g. Ale kedze prachov neni nikdy dostatok a niesom pretekar, tak to nezeniem do extremu (co neznamena, ze by som nechcel ).
no ja to risknem. fotka mobilom pred 1. jazdou, vysku sedla som uz odvtedy menil aj este budem, nemam zatial sajn kde je optimum robert.kalina tvoj bicykel je mega
Ake mas skusenosti s tymi speedplay pedalmi? Mas s cim porovnat?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
meriam 193cm, rám veľkosť XL (60)
nalepka s vlajkou a mojim menom z http://pegatin.com/ (kod na 10% zlavu, ak funguje = REWARD10)
robert.kalina tvoj bicykel je mega
to ferrari logo preto ze to bolo vyvijane v spolupraci s ferrari.
Ja som presiel z cyklokrosu 9kg na tento cestak, co je 7.3kg aj s pedalmi a svetlami a to citit dost, tazke sa nemozem stazovat. Samozrejme, keby nebola elektrika, idem o dalsich 500g nizsie, mozno viac a keby namiesto chorusu bol super record, tak dalsich mozno 200-300g. Ale kedze prachov neni nikdy dostatok a niesom pretekar, tak to nezeniem do extremu (co neznamena, ze by som nechcel
robert.kalina tvoj bicykel je mega
Ake mas skusenosti s tymi speedplay pedalmi? Mas s cim porovnat?