Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
Dnes sa stihlo aspon v BA vystriedat takmer vsetko - od dazda, cez snezenie, krasne slnecne pocasie, burku s poriadnymi bleskami, az po krupobitie. Len duha a hmla asi chybali. Teda duha mozno aj bola, ale ja som nevidel.
Dnes sa stihlo aspon v BA vystriedat takmer vsetko - od dazda, cez snezenie, krasne slnecne pocasie, burku s poriadnymi bleskami, az po krupobitie. Len duha a hmla asi chybali. Teda duha mozno aj bola, ale ja som nevidel.
Som sa potesil ze prsi, chcel som vyskusat SealSkinz nepremokave ponozky a ciapku. V 3/4 cesty co som sa po meste presuval na biku sa dazd pozvolne zmenil cez snezenie a po par bleskoch na ciste krupy a poriadny vetrisko. Takze vodeodolnost som nemal velmi ako vyskusat, mozem len skonstatovat, ze prilba je fajn proti krupom, nic som na hlave necitil...ale co bolo mimo prilby mam slusne obrusene (tvar,usi).
Idem BA - PP a mám dilemu - cez ZA alebo cez Donovaly? Cez ZA hrozia zápchy pred ZA a pod Strečnom a Donovaly - neviem ako vyzerá sneh a ľad. Obutý som na zimných ale nemám aktuálne info. Vie niekto ako vyzerajú Donovaly?
Ja som vcera siel cez Donovaly a mal som "stastie". Akurat som chytil kolonu, ale nastastie som vysiel aspon hore...aj tak ist vyse hodiny cez Donovaly
Som sa tešil, manželka má týždeň voľna bude sa venovať malému synovi, a ja pôjdem konečne niekam na bicykel ... leda tak neoprén, čiapku, okuliare nasadiť .
O 15,15 som vyrazil z BA, o 22,30 som bol v PP. Križova cesta, tortura. Počúvali sme cestou dopravné správy a podľa toho modifikovali trasu. ZA - nejdeme zápchy. Certovica - nejdeme uzavretá. Terchova, Zazriva - nejdeme, nehoda. Prídeme do BB hlásia Donovaly neprejazdne ale Certovicu nespominaju tak ideme tam. Prídeme nad Jarabu, všade plno snehu - majaky, cesta uzavretá, skrizene kamióny. Vernar hlásia tiež neprejazdny, vraciame sa na Donovaly. Cestou hlásia nehody smerom z BB, kolóny na cca pol hodinu. Sereme na to, ideme tam. Cestou sa ešte zastavíme na benzínke pod Donovalmi a spovedame cestarov s pluhom čo tam stoja. Vravia: Sturec ani neskusajte, Donovaly do pol hodiny pôjdu. Po káve a cik pauze pomaly vyrazame. Kamióny odstavené na zachytnych parkoviskách, hore sa vlečieme na 2ke ale ideme súvisle bez zastavenia. Vidíme dve auta odstavené v smere oproti - celna zrážka. Z vrcholu schádzame ešte pomalšie v kolóne ako sme išli hore. Z RK na diaľnicu, cesta sa podozrivo leskne, idem 80. Pri L. Mare auto v priekope, akurát z neho vyliezaju ľudia...idem 70. Pred Vychodnou v protismere kamión vyvaleny v priekope ale otočený smerom ako my...celý, aj s návesom. Nechápem ako to dokázal, navyše hore kopcom....idem 65. Za Vazcom skúšam 100ku, dá sa. Zamrzli mi ostrekovace - včera som dolial plnú nádrž kvapaliny....letnej. Vidím veľký prd, v PP vykladam posledných spolucestujúcich, všetci sú vysmiati celú cestu sa bavia na tom, že mám vzadu bajk....nechapem, čo je na tom vtipné!! Po vylozeni nákladu, neskorej večeri, domácej slivke píšem na wecku tento príspevok. Prajem príjemný večer
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
u teba doma v Stredoafrickej republike?
EDIT: Tak Jezus ma predbehol
Dnes sa stihlo aspon v BA vystriedat takmer vsetko - od dazda, cez snezenie, krasne slnecne pocasie, burku s poriadnymi bleskami, az po krupobitie. Len duha a hmla asi chybali.
Dnes sa stihlo aspon v BA vystriedat takmer vsetko - od dazda, cez snezenie, krasne slnecne pocasie, burku s poriadnymi bleskami, az po krupobitie. Len duha a hmla asi chybali.
Som sa potesil ze prsi, chcel som vyskusat SealSkinz nepremokave ponozky a ciapku. V 3/4 cesty co som sa po meste presuval na biku sa dazd pozvolne zmenil cez snezenie a po par bleskoch na ciste krupy a poriadny vetrisko.
& ennio
Všímaví vtipálci, odpoviem citátom.
"Já nejsem zdejší, jen projíždím.
Jsou povolanější, jak jsem si všim,
nejsem zdejší, tak jenom sním."
Ak klikneš na konkrétnu cestu zobrazí sa ti aj čas záznamu.
Ak chceš zistiť zápchy, klikni tu: https://www.waze.com/livemap