kristina ja sa nemam zaco hambit a nekazila by si temu ja to nemienim rozoberat doplnim si udaje v profile ale myslim ze to nieje taka velka chyba a ja sa venujem cyklistike 20r a bike je to moj 3cestny mam aj mtb ale to len obcas a posledne roky nemam vela najazdene lebo sa viac snazim venovat rodine po praci takze jazdim kvoli mojmu zdraviu a hlavne pre radost.a ja som sa ta pytal kolko sa jej venujes a nie na prve preteky
...jazdim kvoli mojmu zdraviu a hlavne pre radost.a ja som sa ta pytal kolko sa jej venujes a nie na prve preteky
Ja taktiež jazdím pre radosť. A asi som nepochopila správne tvoju otázku. Myslela som, že sa pýtaš na to od kedy bicyklujem. Ale asi si myslel koľko najazdím ročne? Potom som správne presunula diskusiu do tejto témy. Od 1.12.2014 mám 3.997km/168h 32min. Plus nejaký beh, turistika, plávanie, posiňovňa Tréningový denník u mňa začína 1.12. a končí 30.11.
A koľko sa venujem komponentom? Keďže sa predajom bicyklov a komponentov živím, tak sa im venujem každý deň (7 dní v týždni). Študujem technické špecifikácie, kompatibilitu, sledujem trendy. A som v tom celkom dobrá
Kristina aj ja sa venujem aj komponentom aj bikom vseobecne a na rozdiel od teba mam tu smolu ze sa tym nezivim len si skladam ak ma niekto zaujem ale mam otestovane skoro vsetky cestne aj mtb sady tak preto som do ta pokusal ake skusenosti mas ty ale asi nemame vsetci rovnake nazori a zasa vsetko co akoze napisu odbornici neni pravda!prajem ti v sporte aj v praci vela stastia nech sa dari
,,, normálne by som sa vedel v rámci tejto diskusie hneď rozhodnúť, na ktorú stranu sa prikloniť. Lenže tu, v tejto je problém. Nedá sa použiť princíp, že kto má väčšieho vtáka.
... aby sme neboli diskriminační. Nie je to síce zaužívané, ale dajme tomu. Kto má väčšiu pi...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja taktiež jazdím pre radosť. A asi som nepochopila správne tvoju otázku. Myslela som, že sa pýtaš na to od kedy bicyklujem. Ale asi si myslel koľko najazdím ročne? Potom som správne presunula diskusiu do tejto témy. Od 1.12.2014 mám 3.997km/168h 32min. Plus nejaký beh, turistika, plávanie, posiňovňa Tréningový denník u mňa začína 1.12. a končí 30.11.
A koľko sa venujem komponentom? Keďže sa predajom bicyklov a komponentov živím, tak sa im venujem každý deň (7 dní v týždni). Študujem technické špecifikácie, kompatibilitu, sledujem trendy. A som v tom celkom dobrá
A ty sa nesmej
dal to na jeden nadych
... aby sme neboli diskriminační. Nie je to síce zaužívané, ale dajme tomu. Kto má väčšiu pi...
Gratulujem.
... ale zmysel pre humor naozaj nemáš, takže to radšej nechajme tak.
A na sprostú otázku patrí ďalšia sprostá otázka. "A ty si čo urobil pre Slovensko tento rok?"
... a ešte som na to upozornil, že je to sprostá otázka.
Takže je to jasné - zmysel pre humor nemáš a tým pádom tento dialóg končím. Začal som ho totiž s humornou narážkou. Dobrú noc.