nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Potom ze Sagan dneska ukázal uz veľmi vyspelé jazdenie a takticky to zvládol úplne perfektne. Ďalšia je ze vidno, ze by mohol trocha popracovať na temparskych schopnostiach, lebo na konci tychto ťahaní uz zvykne mat dost. Posledná je ze jeho tým je buď banda neschopakov, alebo im zabudli povedať ostatní, co sa v dnešných časoch sype. Na konci tam mal každý silnejší tým 3 ludi, bmc, etixx, astana, katusa, lotto, giant, dokonca iam tam dokonca ťahali s***** a tinkov tam mali Sagana, ktorému zostávalo akurat vyčkávať, kým ostatní nebudú vedieť ist za nim.
Uplne s tebou suhlasim najviac ma dožralo presne to ze nikto z jeho tymu nebol v jeho skupine a vsetko musel odret sam.... koniec koncou mam pocit ze aj preto isiel do Tinkoff lebo v cannondale mal tiez podobny problem. Podpora Tinkoffu zatial zostava len pri sluboch....
Vsetky tie styri klasiky mali velmi podobny zaver a to ze mu na konci dosli sily.Ani v jednej nemal dovod sa setrit uz len preto,ze su to prave klasiky a ze je to Peter Sagan.Kedze nikto sa tam zo saxa vpredu nemota,tak asi hosi spravili niekde v treningovom procese chybu.Oleg by to mal s nimi prebrat:).
Tiež ma prekvapilo,že tam nedokázal zostať s ním čo i len jediný spolujazdec,konk.Tosatto alebo Bodnar.
Neviem,či som počul dobre,keď komentátor povedal,že Wiggins pôjde v nedeľu ako líder Sky na víťazstvo,pretože to by mali byť jeho posledné preteky na ceste.Ale ak som len zle rozumel,tak sa ospravedlňujem za dezinformáciu.
- cca 5-10 hlavných favoritov, nie ako roky dozadu, kedy každý čakal kedy nastúpi Cancellara
- sympatický bojovný výkon Petra Sagana, prejavom sa mi tohto roku zatiaľ páčil najviac
- môj tip na víťaza nevyšiel - jeden z trojica Štybar, Thomas, Avermaet. Viac som čakal od Stybara, ktorý zase potvrdil, že nevie určovať pretek a stále vyčkáva, kto začne závodiť, vid Strade Bianche. Podľa Benčíka mal mať životnú formu na Ronde
- myslím, že Cancellara ani Booonen by tohto roku už nevyhrali
- Kristoff je buď najlepší nový klasikár, alebo... Na to, že minulý víkend vyhral aj 3 dni de Panne mal dosť odvahu ísť do tak ťažkého preteku a vyhrať ho