Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
Vcera som sa pridal bohuzial do klubu okradnutych tiez par krat som uz rozmyslal ze co by som robil keby sa mi to stalo.....ale vcera som v prvej chvili fakt nevedel ci to je len zly vtip alebo zle vidim ked som po zmene nasiel len cast zamku a bike v tahu prva zastavka bola na stanovisku SBS koli zaznamu, dalej som volal policiu prisla hliadka, ale kedze bike mal vyssiu hodnotu museli volat dalsich policajtov, pofotili spisali, medzi tym prisla priatelka s dokladmi od biku, tie si prefotili a o nejakej jednej rano sme prisli domov....teraz mi len ostava dufat .......bike som dal aj do ukradnutych ale dam aj sem fotku, osadenie mam napisane v profile....
Ak ti ho ukradli z prace kam si na nom prisiel, tak by to mala kryt nejaka poistka. Viem ze to je iba mala utecha, ale lepsie ako nic. Keby bolo treba, tak mi posli SS a zistim ako to funugje.
o tom sme sa s kolegom bavili, ze na ktoru onu su tam, nedavno zmizol jedne novy Spesl a teraz moj Cannon, buzerovat a prehladavat ludom batohy ci si nezobrali pouzite rukavice na to su odbornici
chalani parkoval som tam skoro dva roky a tak nejak som dufal ze ta sbs tu nieje na okrasu ako aj kamery a samotny zamok.... a po kradezi predchadzajuceho biku som spoliehal na to ze sa snad poucili.... moja chyba .... ale spravim co budem moct aby sa to viac neopakovalo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.