nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Odkedy jazdi Tinkov preteky? Ma miesto Sagana vyhravat klasiky?
Komentátor vravel, že mal pád, no skôr si myslím, že len vletel do nejakej jamy.
Vidno ako si v obraze, čo sa týka jeho mafiánskych kecov. A horšie že si asi nevidel pretek, teda si ani nevidel tú "tímovú pomoc",
https://www.youtube.com/watch?v=nA-84SIFnSo
potom som cital, ze niektori z nich boli pokutovani alebo diskvalifikovani.
inak toto som uz zazil aj osobne - cakal som v rakusku na priecesti, zrazu prisli vyfesakovani ziletkari a sup ho krizom cez rampy. boli to samozrejme slovaci.
nediskvalifikovali nikoho
Komentátor vravel, že mal pád, no skôr si myslím, že len vletel do nejakej jamy.
ano, na eurosporte hovorili, ze ma nieco s lavou pakou. Ale keby mal zaradene na malej pile, tak predsa by na rovine hned zaostal, avsak on isiel normalne, s normalnou kadenciou.
Záleží akú mal malú placku. Ak mal 42z tak pri zaradenom prevode 42/11z by mal rýchlejší prevod ako 53/14z. Niektorí na P-R jazdili dokonca 53/44z.
Štybar parádne valí, od 2013 tri účasti – šiety, piaty a druhý.
V Kanondejle bol jediná hviezda a aj podpriemerní kolegovia spravili preňho maximum. V tomto týme, kde na všetky "strasti" je liečebnou a psychologickou metódou Olegov dolár, stráca pôdu pod nohami raketovou rýchlosťou. Alebo ako povedal Dvorčík pre Sagana v Tinkoffe ani žiadny pomocník nie je vycvičený, resp. špecializovaný. Na najbližšej TDF to vidím opäť na kariéru osamoteného bojovníka alebo domestika. Pochybujem, že tí siedmi "zúfalci" budú zvládať obsluhovať aspoň Contadora. Ale čo už. Pichačku má, prachy a byt v Monaku tiež.
PS: Dnes som mu veľmi fandil, tá technická chyba na bicykli ... to už je veľká smola.
no neviem ci to az tak jasne vidno, vraj v case 10:28
https://youtu.be/VmQB02H6n8M?t=10m28s
Nechcem sa mýliť, ale v tohtoročných klasikách jazdil Peter posledných 30-50km všetko sám. Nemohli by s ním poslať aspoň nejakých snaživých dorastencov? Možno by to bolo lepšie.