Takze pridam aj moje cestne priblizovadlo. Hlavnou zmenou oproti minulemu roku su nove kolesa, vcera som ich prvy krat oskusal a pocitovo sa mi islo super
Kolesá to nezachránia, aj keď sú to Campy, rám je furt malý... Pokiaľ budeš mať 3 podložky pod predstavcom a predstavec do kopca, tak sa nemáš moc s čím chváliť.. Cesťák nie je MTB!
Tak ako vraví JoKo, tu je evidentne ten rám o číslo menší.. Zbytočne vysunutá sedlovka, dlhý predstavec, veľa podložiek pod ním. Keby boli iba dve veci z toho, vedel by som to pochopiť, ale tuto je to jasný signál, že je rám malý.
no..mne sa ten bajk paci...A radsej sem svoj bike nedam.....tiez mam dve podlozky pod predstavcom a predstavec dokopca-...Ja to beriem tak, ze nie kazdy ma rad pretekarsku poziciu, ale zajazdit na cestaku ci chce....
presne, riesite to tu niekedy teda skoro stale viac ako keby ste boli v UCI profi tyme bajk je pekny a ked jemu sa paci ze tam ma podlozky tak nech..jasne ze mozno by bolo lepsie keby mal o ciselko vacsi ram ale zas, lepsie ze ma aspon takto a sa vozi ako by nemal nic a sedel iba niekde v krcme a aj mna zaujima kde je to fotene?
Dikes za komentare, kritiku beriem na vedomie ale takto mi to vyhovuje a dobre sa mi na nom jazdi v polohe ako je nastaveny. Podla mna je ram dostatocne velky (mam 183 cm a velkost ramu L) skor ide o nastavenie sedu a polohy v akej na nom sedim, hlavne ma nic neboli aj ked idem dlhsie vyjazdy. Povazujem sa za MTB ckara co sa rad povozi aj na cestaku a tato poloha mi najviac vyhovuje. Fotene je to na Donainsel pri Viedni.
Su to "tykadla", s tym nic nenarobis. Mne osobne to nevadi, aj ked skryte lanka sa mi pacia viac a minimalne na nocne jazdenie su samozrejme praktickejsie, kedze Ti nezasahuju do svetelneho kuzela.
nikdy som nevidel tiagru ani ju blizsie neskumal....A nenapadlo ma ze by to mohlo byt inak robene v dnesnom case ako lanka vedene pod riaditkami..to som prekvapeny..Ja som mal vzdy len 105-tku a tam je to po riaditkach.
Nebudeš. Dnes som sa kúsok zviezol s piatimi junáčikmi a z toho dvaja mali brzdové bowdeny vedené vonkajškom... Inak, mne tie bowdeny vadia ďaleko menej ako predstavec do neba...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.lightinthebox.com/images/File/5600.jpg
samozrejme pokial mas namysli aktualnu 5800 tak potom mas pravdu. Ide o predchodcu este tej 5700.