ten vakel som si mal moznost "ohmatat" to tam neboli gulicky? ci vypadli pri rozoberani?
dano ked mu demontujes sedlovku budes najlepsi mechanik na fore
a len tak na pobavenie vcera som pichol predne koleso zbadam v plasti trn z agatu. zalepim nafukam koleso a kua fuci. rozoberem a flek som zalepil o 3cm vedla diery ale nepil som
volodaj uhádol si na to rozpadnuté ložisko bolo treba použiť násilie-keď som po cca 2 hod. skončil,na stole bolo niekolko skrutkovačov,malé aj stredne velké kladivo,kopec skrutiek,podložiek,matíc, karbobrúska
nakoniec to všetko dobre dopadlo,ale výmena 6 ks ložísk celkom fuška ...
Preto ja este od svojich motorkarskych cias uprednostnujem radsej preventivnu vymenu ako jazdenie komponentov do smrti. Setrit silou mocou sa nie vzdy oplati.
presne toto je dovod preco treba tie loziska preventivne vymienat, ked sa rozpadnu tak je to v prdeli. Totalne... Dolovat tie nalisovane obruce z vahadiel a capov no jedna basen.
no hej, ale ja som netusil ze je to az takto rozbite. a to bolo pritom lozisko Enduro MAX. nastastie Dano je sikovny a zvladne vsetko, co som mu zatial priniesol (a este urcite v buducnosti prinesiem
inak este by som dodal, ze tie gulicky vypadli az pri vyrazani osky von. to lozisko sa do nej tak zakuslo, ze do nej musel dlhsi cas trieskat kladivom
Dano5 aj zadne v horstlinku si robil , tie su chutovka ked nemas vytahovak na to inak iron.hide tebe ako nic nepuka ked mas v takomto stave lozisko, ved to musi mat vakel a pukat jak sfina pri jazde
mne odisli postupne vsetky, cize za dva roky uz su niektore vymenene teraz druhykrat, a teraz zasa velke lozisko pri pilach pukoce, je na rade na vymenu, aj vidno uz vakel ked hybem zadnou stavbou voci trojuholniku
pockaj este to srandu ked sa rozpadnu tie zadne na horstlinku
No som zvedavy aka bude vydrz lozisk na Giante ked sa s tym jazdi aj v zime a vsemoznom inom hnoji. Klasicke kovove puzdra na tlmic to zozerie po par 100 km. Plastove zatial drzi pekne. Loziska snad pa rokov daju...na rozdiel od stredu, ktory sa zas akosi rozsypal ked som kluky zhadzoval.
Dano5 aj zadne v horstlinku si robil , tie su chutovka ked nemas vytahovak na to inak iron.hide tebe ako nic nepuka ked mas v takomto stave lozisko, ved to musi mat vakel a pukat jak sfina pri jazde
zadné som skontroloval,boli tam Endura Max v bezchybnom stave,neviem či ich tam montuje výrobca,alebo ich menil predchádzajúci majitel ... inak cena tých menších do vahadla 688 2RS MAX (8 x 16 x 5) 156 CZK/ks , tie väčšie do hlavného čapu zadnej stavby 6802 2RS MAX (15 x 24 x 5) 207 CZK/ks - ceny sú myslím si o.k. poštovné pri väčšej objednávke zadarmo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Maju aj e-shop.
dano ked mu demontujes sedlovku budes najlepsi mechanik na fore
a len tak na pobavenie vcera som pichol predne koleso zbadam v plasti trn z agatu. zalepim nafukam koleso a kua fuci. rozoberem a flek som zalepil o 3cm vedla diery
nakoniec to všetko dobre dopadlo,ale výmena 6 ks ložísk celkom fuška ...
inak este by som dodal, ze tie gulicky vypadli az pri vyrazani osky von. to lozisko sa do nej tak zakuslo, ze do nej musel dlhsi cas trieskat kladivom
to len mne puka v hlave, ked dopustim takuto bohapustu demolaciu
pockaj este to srandu ked sa rozpadnu tie zadne na horstlinku
zadné som skontroloval,boli tam Endura Max v bezchybnom stave,neviem či ich tam montuje výrobca,alebo ich menil predchádzajúci majitel ... inak cena tých menších do vahadla 688 2RS MAX (8 x 16 x 5) 156 CZK/ks , tie väčšie do hlavného čapu zadnej stavby 6802 2RS MAX (15 x 24 x 5) 207 CZK/ks - ceny sú myslím si o.k. poštovné pri väčšej objednávke zadarmo
cena dobra, skoda ze som nevedela ze objednavas