Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
Tak to je neskutocne, ja mam v plane zacat chodit do prace na "zimaku" a objednal som si tento zamok: http://www.cshop.sk/Onguard-Obl-zamek-s-drzakem-Brute-STD-8001-111-x-202-16-8-mm-d5884.htm
Stoji iba 30 euro, ma priemer brutalnych 16.8mm co je myslim druhy najhrubsi U zamok na trhu(ale nestoji 100+ euro). Je prakticky neprecviknutelny a lahko prepilit ide iba karboskou. Pre vahu 2kg a rozmery nepouzitelny do lesa, ale do prace a do mesta asi idealne riesenie.
Viem ze tebe to uz nepomoze , ale mozno niekto iny sa necha inspirovat.
zt0350 súcítim s tebou. Prísť o taký nadherný bajk... veľká škoda.
Ale nenechaj to tak. Nespoliehaj na fízlov. Rob sám čokoľvek pre vypátranie zlodeja. Aj zdanlivo nezmyselné a zbytočné veci. Treba ísť šťastiu oproti a snáď sa stane zázrak.
veru.... prehladavat inzeraty, mozno nejaky podat (kupim Leftynu alebo nieco ine z tvojho bajku....ap.) .... zazraky sa deju..... a myslim ze vela ludi odtialto bude mat teraz v merku kanony s leftynou
Radšej nech sa nikto neinšpiruje. Bajk neochráni žiadna zámka. Taký, ako sa tu spomína už vôbec nie.
To je jasne, ale ak chodis do prace na starom bajku a das si na to skoro 17mm Ucko tak karboskou ti taky bajk nikto kradnut nebude. Risk/reward.
Napriklad mna by nahnevalo aj keby mi ukradli moj stary bajk ktory ma hodnotu niekde okolo 150-200euro. Ked na to zavesim taky zamok + strazene priestory na kartu, tak riziko kradeze je niekde okolo 0%.
to bola nejaka garaz alebo nieco take ci vonku si mal ten canon ? u nas sa tiez kradlo jedna radost az sa zacalo vela ludi stazovat tak sa postavili dve klietky v garazi a odvtedy je pokoj, teda aspon som nepocul ze by nieco zmizlo. je pravda ze si mohol mat omnoho lepsi zamok na taky bike ale to uz je teraz skoda riesit. drzim palce nech sa najde
SBSkari su tiez ludia, tych moze cokolvek napadnut. Neviem ci si na nom dochadzal pravidelne ale ak to bola jednorazova zalezitost a do podniku sa s bikom nesmie, mal si ho radsej niekomu poskladat do auta...
Ako dopravny prostriedok mam plne funkcny polohrdzavy ocelak ktory sluznu urobi a nemusim sa on strachovat. Len uplny zufalec by sa nan ulakomil
osobne si myslim ze aj ked pobehat servisi ze ci sa tam ukaze je celkom dobry napad ale ten bajk podla mna so svk servisu ani nepachne.."take"-drahsie kradnute bajky idu rovno het mimo republiku, tak ako kradnute s rakuska nemecka idu ku nam ten tvoj zas opacnym smerom..velmi ma to mrzi co sa ti stalo, ja si to neviem ani predstav***** by ma, drzim palce v najdeny alebo aspon odskodneni-adekvatnom
JAHMANsvk Keď sa na to bude dívať tak, že ako sa to nedá, tak ho určite nenájde. Treba skúšať šťastie. Otravovať tých SBSkárov, či si niečo nevšimli, alebo či sa niekto nepreriekne, ak v tom majú prsty. Ísť po tých videozáznamoch, aj keď asi na to namá právo, ale aj tak by som sa snažil všemožne dostať sa k tomu. Fízli si dajú načas... a majú v paži. Proste skúšal by som takéto veci, aj keď mnohé naivné, ale lepšie ako len sedieť doma nas..rdený nadávať.
Ja som svoj bajk so zlodejom našiel po dvoch hodinách v meste. Logicky by po takom čase mohol byť krásne a nenávratne zašitý. Ale nebol, lebo páchteľ bol divný, drzý, proste neviem. Viem však jedno, že keby som ostal doma, aj tak by som od nasr..denosti nespal. Tak som sa túlal nočným mestom a pálil benzín. A šťastie som prilkonil na svoju stranu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.cshop.sk/Onguard-Obl-zamek-s-drzakem-Brute-STD-8001-111-x-202-16-8-mm-d5884.htm
Stoji iba 30 euro, ma priemer brutalnych 16.8mm co je myslim druhy najhrubsi U zamok na trhu(ale nestoji 100+ euro). Je prakticky neprecviknutelny a lahko prepilit ide iba karboskou. Pre vahu 2kg a rozmery nepouzitelny do lesa, ale do prace a do mesta asi idealne riesenie.
Viem ze tebe to uz nepomoze
Radšej nech sa nikto neinšpiruje. Bajk neochráni žiadna zámka. Taký, ako sa tu spomína už vôbec nie.
Ale nenechaj to tak. Nespoliehaj na fízlov. Rob sám čokoľvek pre vypátranie zlodeja. Aj zdanlivo nezmyselné a zbytočné veci. Treba ísť šťastiu oproti a snáď sa stane zázrak.
Mám vlastnú skúsenosť, keď som zo zlosti a zo zúfalstva pátral po zlodejovi a ten zázrak sa stal. http://forum.mtbiker.sk/post836370.html#p836370
To je jasne, ale ak chodis do prace na starom bajku a das si na to skoro 17mm Ucko tak karboskou ti taky bajk nikto kradnut nebude. Risk/reward.
Napriklad mna by nahnevalo aj keby mi ukradli moj stary bajk ktory ma hodnotu niekde okolo 150-200euro. Ked na to zavesim taky zamok + strazene priestory na kartu, tak riziko kradeze je niekde okolo 0%.
Kice este vcera kym som cakal na policajtov som chodil po parkovisku a svietil do aut ci este nahodou....
Ako dopravny prostriedok mam plne funkcny polohrdzavy ocelak ktory sluznu urobi a nemusim sa on strachovat. Len uplny zufalec by sa nan ulakomil
Ja som svoj bajk so zlodejom našiel po dvoch hodinách v meste. Logicky by po takom čase mohol byť krásne a nenávratne zašitý. Ale nebol, lebo páchteľ bol divný, drzý, proste neviem. Viem však jedno, že keby som ostal doma, aj tak by som od nasr..denosti nespal. Tak som sa túlal nočným mestom a pálil benzín. A šťastie som prilkonil na svoju stranu.
Viem. Šanca je malá, ale je.