krúžok vymedzuje aj pozíciu zasunutia, v prípade že často sedlo vyberáte, napr ja ... tak duša je vám na dve veci .. a práve takýto krúžok je fajn ... ja to mám vymedzené blikačkou ale tiež sa mi ten krúžok páči
ten krúžok možno dobre vyzerá,ale ovela lepšie ochráni pred zatečením vody do rámu kúsok duše navlečený na sedlovku,alebo plastová izolačná páska,hlavne treba utesniť tú drážku v rámovej trubke,ten krúžok nič nerieši
nazdar chalani včera som žiadal o radu ohladom toho že sa mi koleso posúva.popis:vo vrchenej zadnej rámovej stavbe je zväčša všetko OK ale pri spodnej zadnej ramovej stavbe my vždy plášť vbehne do rámu.Najpr začnem počuť kotúč ako začne vydávať zvuky(tiež sa posunie) a potom aj koleso celé.Urobil som aj pár foto.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prekvapivo rozumiem co pises
no u mňa napr sú už zdroje vyčerpané dávno
toto je pan, aj vsetci ti amici su dost uleteni.
akurat nerozoznas mnozne a jednotne cislo
A co ty?
Prihlasil si sa samostatne alebo v ramci timu alebo ta oslovil priamo zamestnavatel?
No, co som sa pytal kolegov, tak zatial to vyzera tak, ze by som bol sam. A zamestnavatel vam to nemusel schvalit?
Takze teoreticky by som sa mohol pridat k hocikomu, kto pracuje nedaleko, alebo musim byt zamestnancom spolocnosti uvedenej v prihlaske?