Tiež doma všetci fičíme na WP 8,1 ale či prejdem do niečoho len kôli tomu že je tam väčšie číslo za WP ???
Aké ma vlastne WP10 oproti 8.1 výhody?
Mobil nám ide ako má prečo by som vlastne išiel do neznáma
Tiež doma všetci fičíme na WP 8,1 ale či prejdem do niečoho len kôli tomu že je tam väčšie číslo za WP ???
Najzásadnejšia vec je zjednotenie systému. Už nebude Windows zvlášť pre mobily, tablety, PC, X Box atď. Bude už len jeden system Windows 10 (pochopiteľne mobilná verzia sa bude odlišovať od tej pre PC a podobne). Takže žiaden WP10, ale W10.
Okrem toho noviniek je viac než dosť. Samozrejme, nie každá novinka znamená výhodu. Takže aké výhody má W10 oproti WP8.1 sa dozvieme až keď bude dostupná finálna verzia. Zatiaľ existuje len Windows 10 Technical Preview, ktoré je v podstate pre bežného užívateľa nepoužiteľné. Slúži len na testovanie.
Ak chceš vedieť aké sú novinky W10, tak stačí pogoogliť. Napr.:
Sympatické je, že WP10 budú dostupné aj pre staršie telefóny, možno sa nedostanú všetky vylepšenia rovnako pre každý model, t.j. v závislosti od hardwarovej úrovne. To je taký "zanedbateľný" rozdiel voči droidom, kde spravia aktualizáciu pre vlajkové lode a plus/mínus pre ďalší jeden- dva modely a na zvyšok kašlú... Inak všetko podstatné napísal tu pistolero. Mňa zaujíma hlavne notifikačné centrum, kde mi chýba rýchle zapínanie/vypínanie mobilných sietí a to bude vo WP10 prepracované...plus spartan
Aj dizajnovo bude windows 10 krajsi, nastavenia nebudu chaoticke, pri pisani pribudne na klavesnicu joystick, ktorym sa ihned posunies o riadok hore, dole, doprava, dolava...
Na starsie modely s ramkou 512Mb budu urcite obmedzenia, ale ked mas ramku 1Gb tak nainstalujes W10 bez obmedzenia...prvy rok to bude zadara, potom to bude za priplatok.
Na starsie modely s ramkou 512Mb budu urcite obmedzenia, ale ked mas ramku 1Gb tak nainstalujes W10 bez obmedzenia...prvy rok to bude zadara, potom to bude za priplatok.
Pre mobily to bude zadarmo vzdy. Ten prvy rok plati len pre PC. Teda ked chces update-ovat z Windows 7 alebo 8 prvy rok to mas zadarmo, dokonca to plati aj pre piratske verzie.
Dnes som spravil upgrade na WP10,zaciatok bol mensi horor lebo neslo zadat PIN ani po opakovanom resete a nefungoval ani navrat cez WP recovery tool...Pomohlo az vybratie SIM a nasledny reset..idem potestovat
Chlapi, potreboval by som radu. Mobil som poslal na reklamačku (xperia L) mobil mi vrátili s tým, že chyba sa neprejavila a že druhá chyba nesúvisí s reklamáciou. na obrázku sú tlačidlá hlasitosti. Horné je v pohode a dolné je kaput. Vedeli by ste o nejakom spôsobe ako to tlačidlo tam dopasovať? Inak budem musieť meniť celú powerboard. Vďaka
Dá sa to urobiť, ale neviem koľko by to stálo.
V Bratislave bol aj originálny servis kde to vedeli bez straty záruky, ale naposledy som tam bol už veľmi dávno...
Chlapi, potreboval by som radu. Mobil som poslal na reklamačku (xperia L) mobil mi vrátili s tým, že chyba sa neprejavila a že druhá chyba nesúvisí s reklamáciou. na obrázku sú tlačidlá hlasitosti. Horné je v pohode a dolné je kaput. Vedeli by ste o nejakom spôsobe ako to tlačidlo tam dopasovať? Inak budem musieť meniť celú powerboard. Vďaka
ide o HW alebo SW problem? ked HW tak zozen novy spinac a prepajkuj a hotovo ked software tak ...
mám lollipopa na s4 a som sklamaný, celé zle toto .. systém notifikácií, veľké ikony, .. a ani nechcem vedieť na čo ešte prídem ... ale napr páči sa mi že sa dá vyšpecifikovať čo má robiť šetriaci režim
Mna nasrdila hlavne ta biela farba. Trosku odveci kedze na Amolede zere prave biela farba najviac energie. Ale uz sa konecne chystam vymenti foun. A sice za Motorola Moto G 2014
Náhodou nemáte niekto náhradnú dosku na Xperiu L? Polial som si ho vodou, tak išiel do servisu, tam oxidáciu nezistili. Lenže mobil sa začal vypínať, tak som ho poslal na reklamáciu a vyjadrenie bolo že mobil bol utopený a sú zoxidované kontakty. Takže mi tým zamietli záruku. Takže som to dneska sal znova do servisu, či by to išlo vyčistiť ultrazvukom, lenže servisák tvrdil, že tam žiadnu oxidáciu nenašiel, tak to ani nemám význam. Tak neviem čo mám teraz s tým mobilom robiť....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Najzásadnejšia vec je zjednotenie systému. Už nebude Windows zvlášť pre mobily, tablety, PC, X Box atď. Bude už len jeden system Windows 10 (pochopiteľne mobilná verzia sa bude odlišovať od tej pre PC a podobne). Takže žiaden WP10, ale W10.
Okrem toho noviniek je viac než dosť. Samozrejme, nie každá novinka znamená výhodu. Takže aké výhody má W10 oproti WP8.1 sa dozvieme až keď bude dostupná finálna verzia. Zatiaľ existuje len Windows 10 Technical Preview, ktoré je v podstate pre bežného užívateľa nepoužiteľné. Slúži len na testovanie.
Ak chceš vedieť aké sú novinky W10, tak stačí pogoogliť. Napr.:
http://mobilenet.cz/clanky/vyzkouseli-jsme-windows-10-pro-telefony-dojmy-a-video-19063
http://mobilenet.cz/clanky/windows-10-na-telefonu-evoluce-znameho-prostredi-18781
Ale načo meniť niečo čo mi vyhovuje a funguje to. (aj keď ...)
Pre mobily to bude zadarmo vzdy. Ten prvy rok plati len pre PC. Teda ked chces update-ovat z Windows 7 alebo 8 prvy rok to mas zadarmo, dokonca to plati aj pre piratske verzie.
http://www.sammobile.com/firmwares/download/46500/I9505XXUHOB7_I9505OXXHOD1_ORX/
V Bratislave bol aj originálny servis kde to vedeli bez straty záruky, ale naposledy som tam bol už veľmi dávno...
ide o HW alebo SW problem? ked HW tak zozen novy spinac a prepajkuj a hotovo ked software tak ...