ram zaslany na reklamaciu 16.3. 2015, 18.3.2015 potvrdeny prijem ramu, dnes je 28.4.2015, do dnesneho dna nemam vyjadrenie o ukonceni a stave reklamacie, predpokladam, ze mam teda narok na vymenu za novy kus alebo vratenie kupnej sumy je tak ? A to aj v pripade, ze ide o CZ eshop
ja na kmc reťaziach jazdím cca 3000 km +-, v princípe to mením vždy na jar, tak isto som jazdil na shimano reťaziach .. iba sram mi vydržal výrazne menej
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.hotelcervo.net/en/livigno/summer-in-livigno.page
Dakujem
jazdim xc,am, na ht som menil po 1400km, jazdim tie iste kopce
drzim sa pravidla kdo maže ten jede, ale žeby až tak?
skusal som 2 mierky, ziadna nevosla
"dlha zivotnost"
tak moze to byt predsa len pravda
tuto mam prvy krat, ale asi nie naposledy, doteraz len shimano a sram, vsetky isli po 1400-1600
nie svoju mierku si strazim a ta druha je uplne nova..
KMC X-8-93 reťaz, 8-rýchl., 114 článkov, vrátane spojky Missing Link
17,89 €
MOC 17,90 €