Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
To biky nechavate niekde na brane? Och jaj, ten moj musi ist som nou az do kancelarie. A to robim v objekte US Steel a tam su iny "americky" frajery na rozne zakazy a predpisy. Bike musi mat odrazku bielu vpredu, odrazku cervenu vzadu, blikacku vzadu, svetlo vpredu, odrazky v kolesach, prilba povinna na hlave, reflexna vesta povinne.Odrazky som poriesil vymenou za reflexne pasky pre chodcov bielej a cervenej farby,blikacku mam na sedlovke, svetlo mam len ked idem na jar este po tme. Ale na riaditkach mam drziak Bar Fly na Garmin 800 tak to vyzera ako by som tam mal svetlo. Odrazky v kolesach tiez nemam ale SBS-karov stale oblbnem ze polepy na kolesach su reflexne. Zatial mi to zeru, uvidime do kedy. Bez prilby na biku nejazdim takze s tou problem nemam.
Tak nas do arealu s bikom ani nepustia biky maju plac pred branou na parkovisku, ktore je ohradene, a pri tom po areali behaju podnikove bicykle v pohode jak po vonku tak po halach.
K policajtovi přiběhne nešťastný chlápek:
- Ukradli mi kolo!
- Pomalu, hezky jedno po druhém. Měl jste na něm zvonek?
- Ne.
- A odrazky?
- Taky ne.
- Tak dostanete pokutu.
Zastavil sa za mnou chlapik co to vysetruje v ramci podniku a ze panom policajtom sa dnes uracilo prist pre videozaznam, ktory si mali vyzdvihnut uz v piatok rano a nasledne pondelok na obed. Takze vidno, ze robia maximum, ale ze sa vobec cudujem maju na salame ked sa kradnu miliony, takze nejaky bike im je .......
Dňa 24.03.2015 bol v Bratislave na Poštovej ul. zaistený horský bicykel zn. SCOTT AURORA, sivočierna farba so žltým popisom, výr. číslo: 1Y519065.
Prípadný majiteľ, ktorý si spozná bicykel nech nám napíše na [email protected]
Zatial nic nove, bola podana ziadost na nahradu skody v podniku, teraz cakam kym zasadne skodova komisia, zajtra asi zbehnem pootravovat chlapcov v devinskej, ci si uz nasli aspon cas pozriet videozaznam, lebo pren sli 4 dni...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
- Ukradli mi kolo!
- Pomalu, hezky jedno po druhém. Měl jste na něm zvonek?
- Ne.
- A odrazky?
- Taky ne.
- Tak dostanete pokutu.
Zastavil sa za mnou chlapik co to vysetruje v ramci podniku a ze panom policajtom sa dnes uracilo prist pre videozaznam, ktory si mali vyzdvihnut uz v piatok rano a nasledne pondelok na obed. Takze vidno, ze robia maximum, ale ze sa vobec cudujem maju na salame ked sa kradnu miliony, takze nejaky bike im je .......
Prípadný majiteľ, ktorý si spozná bicykel nech nám napíše na [email protected]
Inak pravidelne kukam bazos, cyklobazar a podobne
Dnes sa mi snivalo, ze mam bike naspat
Ukradnute biky su podla vsetkeho v tahu