Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
Daju sa zistit ich mena ?par ludi by s nimi hodilo konstruktivnu rec
zistovat mena ? lol, chod do petrzalky, pytaj sa vagabundov na ulici ci nevedia zohnat bajk a do hodiny mas nejaky full specialized za 500 eur.
Kradnute bicykle sa otacaju jedna radost. A nikoho to absolutne nezaujima.
Dňa 6.5.2015 (streda) mi bol na adrese Záhorácka 58, Malacky 90101 z balkóna na 8. medziposchodí odcudzený celoodpružený AM/EN bike značky Giant, model Reign 1, modelový rok 2010, modrej farby, veľkosť rámu L, sériové číslo rámu CA073722.
Osadenie komponentov:
Rám: Reign AluxX SL, systém Maestro, zdvih 150 mm
Tlmič: Fox DHX 4.0 Air
Vidlica: Fox 32 Float RL, zdvih 150 mm
Ráfiky: Mavic EN321
Kľuky: Race Face Evolve XC
Brzdy: Avid Elixir R, 185/180 mm
Prehadzovačka: SRAM X.9
Jednotlivé komponenty boli tiež ladené do modra.
Na prednom kolese bolo inštalované svetelné zariadenie značky monkeylights. Bike bol prikrytý sivou nepriehladnou plachtou (zmizla spolu s bikom), tak aby nebol viditeľný a ešte bol zaistený kódovým zámkom sivej farby (zadné koleso-rám)
Páchateľ išiel na istotu, musel o tom vedieť alebo mať tip. Odtlačky prstov zaistené neboli, nakoľko mal rukavice. Zámok na dverách bol vypáčený.
Prosím kto môžte zdielajte. Ak by ste niekde tento bike videli alebo sa vám snažil ho niekto predať, alebo jednotlivé komponenty, kontaktujte prosím 158 a rovnako tiež mňa na fb. Odmena za dolapenie páchateľa istá.!!!!!!
My mame svoje dva fuly na vlastnom balkone a este vacsinou prikryte. Pivnica, spolocne priestory su vyzvou pre zlodejov. Uvedomte si ze tieto typy ludi (?) nemaju na praci cele dni nic ine len to ako ukradnut to co si vyhliadnu. A je to jedno ci je to bike,auto alebo penazenka. Netreba im v tom pomahat.
no a ak to su dake spolocne priestory tak fakt odvaha:). spolocne priestory aj s dajme tomu 50 zamkami = nulove zabepecenie. hadam si nik nemysli ze dakto siel okolo panelaku a vidi na balkone bike tak sa vtrepe dnu a ukradne ho hahaha, urciteeeee. 99% to je niekto co ma odtial pristup takze ziadna namaha
Mne ukradli bike - presnejsie mne moj a zatov a susedin z protileteckeho krytu (aj take mame). Vstup do domu a vstup do pivnice neposkodene zamky a na kryte prestiknuty. Isli naisto. Takze tip a kluce zvnutra. Ani som dlho nemusel rozmyslat, ze od koho. Niekto z domu kto nema pivnicu v tom kryte a je "socialne odkazany". Bolo mi to prd platne a radsej som prijal od policajtov papier, ze nevypatrali pachatela. Nevedel by som to dokazat a dotycny prechlastal vsetko co sa mu dostalo do ruky. Za rok dva ho zabili v akejsi opileckej bitke. Vsetky dalsie biky drzim v komore zavesene medzi kompotmi ...
Svinstvo. Je jasne, ze sli na istotu. Podaktorym sa mozno mudruje, ze "ja by som si v spolocnych priestoroch bike nenechal", pri velkosti panelakovych bytov vsak castokrat nie je ina moznost. Mojmu brachovi ukradli favorita z uzamknutej pivnice. Vchod do pivnice neposkodeny, teda niekto mal kluce a ked nevedeli prepilit zamok na dverach od pivnice, tak ich radsej vytrhli rovno z pantov. Tiez to bola istotka, a pachetel neznamy. V dome s 30timi bytmi je aj tazko na niekoho ukazat prstom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zistovat mena ? lol, chod do petrzalky, pytaj sa vagabundov na ulici ci nevedia zohnat bajk a do hodiny mas nejaky full specialized za 500 eur.
Kradnute bicykle sa otacaju jedna radost. A nikoho to absolutne nezaujima.
DHL? Ehm, ehm.....
POMAHAT A CHRANIT:-)
Dňa 6.5.2015 (streda) mi bol na adrese Záhorácka 58, Malacky 90101 z balkóna na 8. medziposchodí odcudzený celoodpružený AM/EN bike značky Giant, model Reign 1, modelový rok 2010, modrej farby, veľkosť rámu L, sériové číslo rámu CA073722.
Osadenie komponentov:
Rám: Reign AluxX SL, systém Maestro, zdvih 150 mm
Tlmič: Fox DHX 4.0 Air
Vidlica: Fox 32 Float RL, zdvih 150 mm
Ráfiky: Mavic EN321
Kľuky: Race Face Evolve XC
Brzdy: Avid Elixir R, 185/180 mm
Prehadzovačka: SRAM X.9
Jednotlivé komponenty boli tiež ladené do modra.
Na prednom kolese bolo inštalované svetelné zariadenie značky monkeylights. Bike bol prikrytý sivou nepriehladnou plachtou (zmizla spolu s bikom), tak aby nebol viditeľný a ešte bol zaistený kódovým zámkom sivej farby (zadné koleso-rám)
Páchateľ išiel na istotu, musel o tom vedieť alebo mať tip. Odtlačky prstov zaistené neboli, nakoľko mal rukavice. Zámok na dverách bol vypáčený.
Prosím kto môžte zdielajte. Ak by ste niekde tento bike videli alebo sa vám snažil ho niekto predať, alebo jednotlivé komponenty, kontaktujte prosím 158 a rovnako tiež mňa na fb. Odmena za dolapenie páchateľa istá.!!!!!!
Taka kocikaren a balkon dokopy.
https://www.google.sk/maps/@48.439611,17.013386,3a,75y,211.91h,100.69t/data=!3m4!1e1!3m2!1s_DVfcoRZWo7o7eBLLcBMbQ!2e0