na celodenny vyjazd TLD ale Sprint ktore maju cely predok sietkovany,maju ich sice zaradene do gravity kategorie ale este som nemal lepsie odvetrane gate na bike
Zachytil som túto edíciu, ale nejako sa na nete neviem dopátrať, ako to vyzerá s obsahom. Vieš dať nejakú mini recenziu? Existuje aj app, ale informácie sú veľmi skúpe.
recenziu môžem dať až po Cortine, ťažko povedať z mapy, či to zodpovedá popisu...každopádne tam bola nejaká akcia vtedy, tak som si jednu na skúšku kúpil... edit: akcia je do 10.5.
Nejaký dôvod prečo si si vybral túto reťaz a kazetu? Práve včera som to riešil a skončil som na sram 950 kazete a nejakej kmc reťazi. Ale ešte som neobjednal.
Mám HG-50 na horáku a nesťažujem si (a ani ona). Reťaz chcem aspoň s povrchovkou ako HG-73, ale tú nemali, tak som vzal HG-93 za necelých 13€ ... proste viem, čo od tých komponentov môžem čakať, nemám chuť experimentovať a o gramy mi vôbec nejde
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
podľa toho čo chceš jazdiť..do 30 km endurka sú v pohode..na zjazd do parku ideálne..na celodenný výlet by som hľadal niečo vhodnejšie..
ja len tak bo sa mi to zda dost nalozene na take ziena
inak uz som zistoval a XXL nemaju
Zachytil som túto edíciu, ale nejako sa na nete neviem dopátrať, ako to vyzerá s obsahom. Vieš dať nejakú mini recenziu? Existuje aj app, ale informácie sú veľmi skúpe.
recenziu môžem dať až po Cortine, ťažko povedať z mapy, či to zodpovedá popisu...každopádne tam bola nejaká akcia vtedy, tak som si jednu na skúšku kúpil...