Tie uchyty na nosici su v podstate univerzalne a na principe ako RU - daju sa prisposobit roznej hrubke priecnikov. Inak ak mate nejaky velmi atypicky ram s extra oversize dolnou ramovou rurou, alebo vyzadujete viac pohodlia (upinaci mechanizmus ovladany dole na nosici), tak potom Thule ProRide. Ale ten nie je az tak stabilny ako dvojramenne nosice.
na moj cube acid by ten freeride mohol praveze sadnut a paci sa mi ze je dvojramenny. Silny som dost o pohodlnost mi nejde, uz som niekolko krat vyhadzoval biky na strechu
Aj nosic za 20 € drzi bajk spolahlivo aj nad 100 km/h ak ma dobru upinaciu hlavu a je spravne namontovany. Len je ovela viac prace s jeho montazou. Ak znamemu zletel bajk z auta, tak asi urobil niekde chybu pri montazi nosica alebo uchyteni bajku. Lacny nosic nemusi automaticky znamenat shit.
Nuž, tentokrát ma nemčúri sklamali, Lko gate sú mi malé a hlavne krátke. Tak som to dnes chcel vymeniť za XL ale už to žiaľ v troch mnou navštívených predajniach nemajú (Lamač, DNV, Trnavské mýto). Ak by niekto v BA natrafil na čierne XL-ká (nie modré ani čierno-červené), tie s trakami za 16,99 EUR a bol by tej lásky a vzal mi ich budem mu veľmi vďačný. Alebo iba info, že kde ich majú. 0902046246.
ten strešný nosič z lidla je len na lyziny ktore naju medzeru medzi strechou a lyzinou? alebo aj na lyziny ktore su priamo na streche auta bez medzeri?.. mate s nim niekto skúsenosti?
škoda že som to neodfotil ... som mal v aute iba v kufri dva bajky batožinu a vnútri v aute 3 ľudí ... predpokladám že o týždeň vo štvrtok v piatok to tam budem mať zase tak načo nosič
Okuliare s kamerou som mal, inú značku. Boli asi 3x drahšie než tieto. Mali síce na papieri dobré parametre, ale klasickým priemerným športovým kamerám to nesiahalo ani po kotníky. Zlé prechody zo svetla do tieňa, čo v lete v lese je v podstate stále, nízka výdrž batérie a navyše váha na nose, ktorá po ani nie hodinke jazdy už celkom tlačí. Určite ruky preč od toho. Jedine že by tu ktosi chcel nahrávať tajné videá z nudapláže to je asi jediné "rozumné" využitie (ako spy-cam). Mne sa po asi roku pokazili, reklamoval som, nestihli to do 30 dní tak mi vrátili peniaze, v podstate happyend. Som potom doplatil menšiu čiastku a kúpil Garmin VIRB a maximálna spokojnosť!
Jediné videá, ktoré sa mi s tými okuliarmi fakt páčili boli počas tenisu, tam to bolo príjemne akčné a ten vlastný pohľad tomu pridával na originalite.
Malá ukážka z haly: Tenis TKAOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Idem do thule.
http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/30178879/
Nosič som mal ten základný thule a bol dobrý - teraz mám nosič na ťažné a je to iný level.
http://www.lidl.at/de/angebote.htm?id=973
celkom zaujimavo vyzeraju aj tie okuliare so zabudovanou kamerou
kvalita zaznamu bude asi ako u 5rocnych telefonov. takze absolutne nepouzitelne.
Jediné videá, ktoré sa mi s tými okuliarmi fakt páčili boli počas tenisu, tam to bolo príjemne akčné a ten vlastný pohľad tomu pridával na originalite.
Malá ukážka z haly:
Tenis TKAOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down