prečo v ukrajinskej vlajke je provokatér, a tí v ruskej boli čo?,
04.05.2015 - 07:23:44
01
.... v takých 70-tych rokoch, by takej skupine ľudí na Slavíne nikto neveril, že je tam dobrovoľne.

Aj napriek tomu, že kosáky s kladivami boli na prvého mája nalepené skoro na každom okne

Je lepšie isť na oslavu prvého mája a potom sa niekde v krčme ožrať,ako isť do práce,či?
04.05.2015 - 08:34:37
00
niekde vymete kotrby niekde zabavna recesia, iny.sme.sk nu z k tomu len a len tolko, ze:
RepKebz: Čítam SME thumb_up0thumb_down

agresivne manevre voci americkemu lietadlu sme
vyzera skoro ako keby nalietavali na stroj American Airlines, avsak inde sa dozvieme, ze lietadlo to nebolo hoc-ake ale vyzvedne, co sa v kontexte 1. zdroja akosi (vytratilo - treba uviest na pravu informaciu, ze je spomenute v texte, ze sa jednalo o lietadlo prieskumne, avsak ked uz bola stihacka popisana ako Su-27 bolo by vhodne uviest aj typ vyzvedneho lietadla u opacnej zucastnenej strany) cnn a minimalne 1-krat predtym sa uz raz stalo, ze prchalo takou rychlostou, ze dokonca 'muselo' narusit svedsky letecky priestor.

takze tolko k filtrovanym spravam
prejazd americkeho konvoju sa vita s mavatkami, ruski vlci co maju mozno/udajne/vari/a ci aj zle umysly/kriminalnu minulost/co ja viem este je provokacia = cisty koniec zdravemu rozumu.

mne osobne nechuti tento propagandisticky gulas ani z jednej strany. lebo si netreba nikoho glorifikovat neni su si nic dlzne obe strany.


Naposledy upravil RobbD dňa 04.05.2015 - 18:26:02, celkovo upravené 1 krát.

04.05.2015 - 09:09:05
03
Je lepšie isť na oslavu prvého mája a potom sa niekde v krčme ožrať,ako isť do práce,či?

S tým absolútne súhlasím. Presne takto sme to vtedy brali.

... ale to predsa nemá žiadnu súvislosť s tým, čo som napísal a na čo si ty reagoval.



prejazd americkeho konvoju

= prejazd konvoja vojakov NATO cez územie členskej krajiny NATO.
04.05.2015 - 13:27:48
00
= prejazd konvoja vojakov NATO cez územie členskej krajiny NATO.

OK,ale bez mávatiek a propagandy v médiach
04.05.2015 - 13:50:36
00
Lenže úplná informácia je tá, že tie mávátka bola vlastne kontrareakcia na chystané protesty proti prejazdu toho konvoja. Česi to poňali ako zápas, že kto z koho.

Keby neboli chystané a v médiách avizované protestné akcie, žiadne mávátka by sa konať nemuseli a určite by ani neboli.
04.05.2015 - 13:54:02
00
vyzera skoro ako keby nalietavali na stroj American Airlines, avsak inde sa dozvieme, ze lietadlo to nebolo hoc-ake ale vyzvedne, co sa v kontexte 1. zdroja akosi vytratilo


Prečo zavádzaš, však tam na SME.sk jasne píšu, že to bolo prieskumné lietadlo.
"Pilot ruskej stíhačky tam vo veľkej rýchlosti opakovane križoval cestu americkému prieskumnému lietadlu, pričom sa dostal do nebezpečnej blízkosti. Informovala o tom agentúra AP.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/7747712/pentagon-kritizuje-zakrok-ruskej-stihacky-voci-svojmu-lietadlu-v-pobalti.html#ixzz3ZAfrq9y1"


... inak, vitaj v tejto téme. Ste prestriedali? :)
04.05.2015 - 14:15:19
00
. inak, vitaj v tejto téme. Ste prestriedali? :)

:clap: :D
04.05.2015 - 14:30:47
00
laco mas pravdu spomenute to v texte bolo (som to opravil), avsak celkovy dojem clanok budi, ako keby ho ten Flanker nalietaval pri Kube ci Kalifornii. Toto sa dialo takmer na ruskom dvorku v Baltickom mori (takych 5400km od US vysostnych vod) a je to uplne bezne pri letoch vojenskej povahy. Takisto rusov nalietavaju v medzinarodnom priestore okolo Britskych ostrovov cez La Manche, Skagerrak a prip. Kattegat a su povolane stihacky na eskort nakoniec musia. A nikde som necital, ze by Hawkery, Tornada alebo F-16 nalietavali a ohrozovali medzinarodny mier riskantnym poletovanim okolo ruskych strojov.

Ad. vitanie konvoja: toto bolo planovane davno vopred, skor nez nejake protestne akcie uzreli svoju sancu. Transport uvedeneho rozsahu je nanajvys neobvykly ak nie je jedinecny co sa do poctu techniky a dlzky jej presunu tyka (Zapadna, Stredna a Vychodna Europa). A to aj v ramci presunu vojsk NATO. Jedina vec o co islo bola demostracia sily a podpory spriatelenym krajinam. To sa da dohladat, to bolo aj avizovane verim, ze s tym problem nemoze byt. Tak dufam, ze si aj Ty teraz opravis svoj prispevok, co sa zavadzania tyka aby to tu malo nejaku uroven.

Ad. narazka na 'prestriedanie' neviem sice presne o co ti ide ale hokej nehram, ani nesledujem momentalne prebiehajuce hry pre plebs. Ak neslo o hokej, tak dalej to radsej nejdem rozvijat, mozno by som padol na Tvoju uroven a hrozilo by mi, ze ma prevalcujes skusenostami. Nakolko vikino1 Ti vo svojom prispevku, k 'striedaniu' aj zatlieskal (cim jeho forma daleko prevysila obsah) tak teda dufam, ze aspon Vy snad viete o co ide.

Nakolko som sa nikde nedocital, ci existuje nejaka potrebna kvota prispevkov, alebo dlzka registracie aby som mohol zacat prispievat aj do temy Politika a mal som pocit, ze forum je slobodne tak som sa nechal uniest k aktivite. Bol som vyburcovany, potom, co tu bol pista-om pridany 'List Putinovým Nočným vlkom' (dufam, ze si vazne plati PIANO, lebo teraz sme si vsetci precitali cosi premiove a zadarmo) od obcianskeho aktivistu.
Pretoze podla mna stale plati, ze aktivny blbec je horsi ako triedny nepriatel, tak som mal neskutocnu chut zareagovat.
Lebo, len si marne skusam predstavit, co by dokazal zo seba vypotit (o tom US konvoji, co sa presuval tak v tichosti) obdobne obdareny aktivista na opacnej strane barikady. Nieco mi navrava, ze by si ho hodil do skatulky, ze: 'Kremlobot' ci ako to tu vy skusenejsi harcovnici zvyknete.

Ale rad by som si precital ozaj objektivne porovnanie co je vacsou demostraciou sily alebo provokaciou. 115 obrnenych transporterov, ktore nemoze nikto zastavit a skontrolovat ani trestne stihat v pripade, ze by sa nahodou nieco stalo, alebo zopar osamelych vlkov na motorkach, ktorych moze spokutovat prvy Jaczek aj za chybajuce lekarnicky ked bude chciet. A iste je, ze si so sebou nemozu doviezt viac ako vyskakovaci nozik.

Takze, nakolo ma nebavi riesit temy ako vysoko je vysunuta sedlovka, ci je drop dostatcne nizky, ci 1x11 je viacej ako 2x10, ci upgrade zadnej Tiagry na 105 alebo rovno Ultegra, ci cierna omotavka je dostatocne decentna a nic nepokazi prip. workaround na stiahnutie map.
A zaroven s ohladom na maju geograficku polohu nema zmysel riesit lokalne vyjazdy, akcie, fotky ci predam/kupim/vymenim tak by som Ta rad poprosil o zaslanie Politickeho manualu prip. kontakt na admina co tu ma na starosti Ministerstvo Pravdy, zeby som vedel co vlastne mozem.

Potom by som konecne mohol zacat plne uzivat tu onu slobodu slova a demokraciu. Za ktoru sa tu tak vsetci biju do prs a pred pravdou radi privru oko ak nesedi zrovna do scenara.

Srdecne Ti vopred dakujem!
04.05.2015 - 19:31:48
00
... avsak celkovy dojem clanok budi, ako keby ho ten Flanker nalietaval pri Kube ci Kalifornii. Toto sa dialo takmer na ruskom dvorku v Baltickom mori ...


A opäť zavádzaš, hneď na úvod!!!

Však tam jasne píšu že, "...ku ktorému došlo minulý týždeň 7. apríla v medzinárodnom vzdušnom priestore nad Baltickým morom."

... tým pádom som tvoj siahodlhý príspevok prestal po prvých riadkoch čítať.

BTW: Pri Kalifornii predsa lietajú ruské prieskumné lietadlá. :)
04.05.2015 - 19:49:04
00
laco Bol som vyburcovany, potom, co tu bol pista-om pridany 'List Putinovým Nočným vlkom' (dufam, ze si vazne plati PIANO, lebo teraz sme si vsetci precitali cosi premiove a zadarmo) od obcianskeho aktivistu.
Pretoze podla mna stale plati, ze aktivny blbec je horsi ako triedny nepriatel, tak som mal neskutocnu chut zareagovat.


Obdivujem tvoj zapal. Nech ta ciastocne ukludnim Piano si platim. Mozno som blbec ale v aktivite sa ti nevyrovnam. Takze by som ta poprosil aby si si obcas vypil pohar studenej vody, dychal zhlboka a potesi ak skusis pri tak dlhych prispevkoch urobit aj resume pre menej trpezlivych. Toto ta v kurze neucili?

PS Pokial by ta moje slova urazali - prepac ale mam vypestovanu alergiu na anonymov.
04.05.2015 - 20:18:40
03
Obdivujem tvoj zapal. Nech ta ciastocne ukludnim Piano si platim. Mozno som blbec ale v aktivite sa ti nevyrovnam. Takze by som ta poprosil aby si si obcas vypil pohar studenej vody, dychal zhlboka a potesi ak skusis pri tak dlhych prispevkoch urobit aj resume pre menej trpezlivych. Toto ta v kurze neucili?

PS Pokial by ta moje slova urazali - prepac ale mam vypestovanu alergiu na anonymov.


Mne z toho vychadza, ze on tym aktivnym blbcom myslel Mesika a nie teba.
A ze sa tu ludia s odlisnymi nazormi nezdrzia dlho, to je zrejme dane skatulkovanim a nalepkovanim prave z vasej strany ... Hned je oponent oznaceny za plateneho agenta (ozaj, nepripomina ti to dobu minulu?) Putina, ci Kremla ...
Ja som povedal, ze do tejto temy uz prispievat nebudem, ale ta vasa dnesna potycka ma vyprovokovala k reakcii. Stale sa divim, ako su zastancovia jednej ci druhej strany schopni znosit a zhanobit oponentov. Pritom jedna aj druha strana ma svoje maslo na hlave.
A toto je uz naozaj moj posledny prispevok v tejto teme. Na tomto fore som koli MTB a s tym spojenymi cinnostami. V tomto tu ocakavam spriaznene duse. Politika ludi skor rozdeluje.
04.05.2015 - 20:47:03
02
laco cim zavadzam? vo svojom prispevku nevyvracias nic co by som predtym nenapisal. v clanku sa pise, ze to bolo v Baltickom mori a ze teda nerozumiem tu hysteriu v mediach, chapal by som keby to bolo pri Kalifornii. presne tak ako som to napisal, myslim, ze je to pochopitelne. len si to precitaj v klude cele. a oprav si zavadzanie s US konvojom, dakujem.

resp. skus mi teda vysvetlit ako si teda ty pochopil toto:
... avsak celkovy dojem clanok budi (clanok na sme), ako keby ho ten Flanker (Su-27) nalietaval pri Kube ci Kalifornii (nie nad Baltikom). Toto sa dialo takmer na ruskom dvorku v Baltickom mori ... (bolo by menej pochopitelne ak by sa to dialo cele pri Kalifornii, Kube, Aljaske a atd dopln si sam) to by sa dalo hovorit o agresii, ale to by si videl od Ukrajiny asi uz aj ziaru.

pista ano triedny nepriatel je a mal byt samozrejme obciansky aktivista z Tvojho prispevku, nie Ty, preto sorry ak si to nahodou bral osobne na seba.

za anonyma sa napriek tomu nepovazujem i ked osobne sme sa nestretli. moj zapal a skolenie v kurze atd atd atd teda necitim potrebu dalej rozvadzat.

pre tych kt. sa nechce citat vsetko skratena verzia: Vsetko je inak! A ze kazda minca ma 2 strany. Aj ked vsetci chvalia cisarove nove saty, cisar je nahy!
04.05.2015 - 21:15:19
00
A ze sa tu ludia s odlisnymi nazormi nezdrzia dlho, to je zrejme dane skatulkovanim a nalepkovanim prave z vasej strany ... Hned je oponent oznaceny za plateneho agenta (ozaj, nepripomina ti to dobu minulu?) Putina, ci Kremla ...
Ja som povedal, ze do tejto temy uz prispievat nebudem, ale ta vasa dnesna potycka ma vyprovokovala k reakcii. Stale sa divim, ako su zastancovia jednej ci druhej strany schopni znosit a zhanobit oponentov. Pritom jedna aj druha strana ma svoje maslo na hlave.
A toto je uz naozaj moj posledny prispevok v tejto teme. Na tomto fore som koli MTB a s tym spojenymi cinnostami. V tomto tu ocakavam spriaznene duse. Politika ludi skor rozdeluje.

V podstate s tebou suhlasim a v tejto teme sa uz ozyvam skor vzacne, ale teraz som bol osloveny. Mojej odpovedi mozes vycitat ironiu ale oznacenie anonyma za anonyma snad nie je utok ani nalepkovanie. Politika rozdeluje ale napriek tomu by jej obete (co sme my vsetci) nemali slepo nasledovat modne ikony. Mne vadi modny antiamerikanizmus modne lahke laviciarstvo a modna dovera v silnych vodcov. Az prilis casto sme na to doplacali.

BTW Na rozdiel od poniektorych aktivistov tejto temy tu prezentujem dost bikingu na to aby si mi uveril, ze tiez som tu hlavne kvoli nemu.
04.05.2015 - 21:26:45
02
je mi blivno - okupanti ostreluju uzemie ktore maju pod kontrolou... hlavne ze to lentsov podal ako fakt ze to ma na svedomi ukrajinska armada...
http://ukraineatwar.blogspot.co.uk/2015/05/russian-shelling-donetsk-again-and.html
04.05.2015 - 21:37:09
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up