Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
matvej11 - bohuzial na tomto to otestovat momentalne neviem
sk_wizard - skusal si, ci ten clanok padal aj na inom Browseri, bohuzial taktiez nedisponujem win phone, ale ja som to skusal android Chrome aj Andorid browser a clanok bol OK, prehliadac nepadal, to prihlasovanie u mna tiez OK, skus sa s tym este pohrat
skuste pozriet este ci bezite na aktualnych verziach prehliadacov.
ja už som ju vyklikal tiež teraz, tak neviem overiť, ako sa to správa pri vyklikaní nových tabov na pozadie? (lebo bežne otvorím aktívne témy a "chcené" témy si najprv pootváram až potom čítam, takže mám naraz aj 10-15 tabov mtbiker, ale v podstate kým ten tab nezobrazím nepočíta sa mi ako prečítaný="neposunie" posledný zobrazený príspevok -> zobrazí sa mi 15 reklám, t.j. na každom tabe iný?) ak to robí lapaloma rovnako tak možno preto mal vždy iný obrázok (viac krát ako 5)
Ak to takto pojde dalej tak budete musiet pred vstupom na stranku zobrazovat upozornenie ako to nizsie