Aspon je jasne ze tie modne miniblatnícky co si tu ludia robia su na h..o. Jednak pochybujem ze niekto len tak vo volnom case jazdi v takýchto podmienkach a za druhe to neplní ziadny ucel. Bicykel aj majitel je spinavý tak ci tak aj pri mensom blate
double netrep,nie je to imidzovka -pomaha najviac prave v tych lahsich podmienkach co pises ze vacsina jazdime,jasne ze nezachyti vsetko,ale na to ani nie je urceny,za sucha mozes ist bez okuliarov ked mas vyssi vzorok vyhadzuje dost "bordelu" aj za sucha vetvicky kamienky... comu zabrani,pri mokru kaluzi na traili a pod.pomoze aj aby zostali okuliare dlhsie ciste ,vo fest mokru lepivom blate snehu moze byt problem ze zastavi koleso ....odcvaknes styri pasky je dole a ked treba zas nahodis behom chvilky ...keby uz nic ine,chrani nohy vidlice pred bordelom....
Nedávno mi v jednom bajkobchode objasňovali, že ten miniblatníček nemá zabrániť zafúľaniu cyklistu a stroja, ale že to cloní práve priestor tváre počas razantnejšej jazdy v blate.
ten maly blatnik praveze dost pomaha, si pamatam, ze ked som ho nemal a znenazdajky som nabehol do blata, len mi spliechalo na ksicht ako besne. odkedy ho vozim, nic take si nepamatam.
Nie je to sice velmi dobre vidno a je viacero typov tychto nosicov na piate dvere, ale keby to bolo spravne, tak minimalne tie textilne popruhy su uchytene o hrany dveri a su napnute (stabilizuju nosic). Toto je presne ten pripad, ked dotycny napise "ten nosic neodporucam, zleteli mi v 110 km/h bajky z auta" (reagujem na temu "Akcia v Lidli).
Jezus, najprv poriadne čítaj a potom píš. V krátkej vete si hneď tri krát obrátil pravdu.
tiez som si to vsimol
myslim tu absenciu odletujuceho bordelu do ksichtu. plus vnutorne nohy a hlavko vydrzi tiez citjejsie. ak by ten blatnicek nic nepriniesol uz by siel dole...
ok je to individualna zalezitost, jazdim 14 rokov a proste som si zvykol bez blatníka a nijak extra mi blato neprekáza. Ale tak aj na závodoch jazdia bez. Aj tak Po jazde vzdy cistim gufera.
Som velmo zvedavy co videla pocas preteku cez okuliare...MOc toho asi nebolo...Ci to tiez vyrabaju take okuliare s foliou jak maju pretekari F1 ??...Ze ked spinave, daju dole vrhcnu vrstvu a su ciste??..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vlastne prispevok nado mnou hovori to iste.
Jezus, najprv poriadne čítaj a potom píš. V krátkej vete si hneď tri krát obrátil pravdu.
myslim tu absenciu odletujuceho bordelu do ksichtu. plus vnutorne nohy a hlavko vydrzi tiez citjejsie. ak by ten blatnicek nic nepriniesol uz by siel dole...
http://mtb-xc.pl/2015/05/04/kmc-mtb-bundesliga-heubach-2015-galeria/#jp-carousel-16565
Hmmm tak tu by som poumyval
Nic som neobratil. Podstata bola o textilnych popruhoch, ktore su tam len volne "pohodene".
tu su tie okuliare:
http://mtb-xc.pl/wp-content/uploads/2015/05/150503_2731_by_Kuestenbrueck_GER_Heubach_XC_ME_Kurschat.jpg