Nikdy som si neevidoval hodiny. Ako si to kto evidujete? Celkovy cas straveny na vyjazde alebo len cas jazdy? To su v mojom pripade dost rozdielne udaje.
Jezus: nema vyznam evidovat ine, ako cas jazdy. Ale to ti robi tachac, teda mal by Podla toho urcis, ci sa niekto vozi na ziletke
Inak samozrejme mas prehlad, kolko casu venujes bajku v zmysle treningu. Ak ide o vylety, tak je to jedno.
Celkovy cas jazdy ma zmysel pri planovani vyjazdov napr. ak sa potrebujes trafit do odchodu vlaku z ciela. Samozrejme treningovy vyjazd bez dlhsich zastaveni - tam uz to tak zaujimave nie je. Kristina robim to od roku 97 (1997 aby ma dobri kamarati nepresuvali do staroveku). Casom sa ta tabulka trocha menila ale je dobre mat moznost si porovnavat vykony na tych istych trasach.
o takom pravidle som ešte nepočul, je to zhruba pol na pol, neviem prečo by som si nepočítal aj km na valcoch, jasné že to nie je taká makačka ako vonku kde sa započítavá aj počasie, ale zasa to je viac na psychiku..
Nikdy sa to nepocitalo. Do statistik sa vzdy zaratavali udaje len z outdoor jazd. Skresluje to vysledky. Tu neplati, ze ak vyzera ako kacka, sprava sa ako kacka, tak to musi byt kacka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
2015-1026km-102h-39 644 vm
z toho bike 782km/14764vm
skialp cca 244km/24880vm.....
Inak samozrejme mas prehlad, kolko casu venujes bajku v zmysle treningu. Ak ide o vylety, tak je to jedno.
Kristina robim to od roku 97 (1997 aby ma dobri kamarati nepresuvali do staroveku). Casom sa ta tabulka trocha menila ale je dobre mat moznost si porovnavat vykony na tych istych trasach.
ja som v piatok prekonal 300 km, 35 hod hrubého času a 8800 výškových
ja som v piatok prekonal 300 km, 35 hod hrubého času a 8800 výškových
Konecne moj clovek po dlhom case v tejto téme. Uz som sa zlakol ci som naozaj ja ten jediny ktorý tu tolko jazdí:)