Kedze sa tu vela o tom hovori a pneu na akych jazdime je velmi dolezity faktor, zakladam tuto novu temu, ktora tu doteraz este nebola, ako som sa radsej dopredu aj presvedcil cez vyhladavanie. Takze ake galusky, plaste, alebo plastovky pouzivate na treningy a kto chodi na preteky, tak aj na pretekoch?
Ja si vyberam uz jedine plaste s tpi nad 120. bez prehanania mozem potvrdit ze uz peknych par rokov neviem co je to defekt a to nejazdim len po cistych cestach. Dusu nosim uz len zo zvyku. Potom je to uz skoro jedno aka znacka, skor co sa komu pac, ale u mna vitorie alebo schvalbe.
Hm...Hack3r ma navnadil...nie som v ziletkovej technike moc zorientovany, ale tie plastovky ma zaujali a chcel by som ic.
Na stranke tufo.cz som nenasiel nic ohladom sirky a typov rafikov. Mam len zakladnu radu kolies 21 mm vysoké ráfiky, šírka 21 mm. http://www.giant-bicycles.com/sk-sk/gear/product/p.sl1.wheelsystem.silnice/2562/57527/
Bude tie Tufo Hi-Composite Carbon sirky 25mm pasovat?
Využijem túto tému: takto vyzerá galuska Continental GP4000 po asi 3000 km. Neviete čím je sposobené to popukanie bočnice?
Tá galuska vyzrievala pred montážou len 72 hodín ako hovoril návod, možno to bolo málo.
Pozeral som na stránke conti odporúčané rozmedzie tlakov 115 - 170 PSI, tak zrejme to popukalo tým že som sem tam chodil aj na 6 ATM. Sranda, bol som v tom že galusky je možné voziť aj podhustené na menej ako 8 ATM.
U tých Competition (aktuálne mám v zásobe) je rozmedzie tlaku vo verzii 25 mm to isté.
Stalo sa to čo je na fotke ešte niekomu? Mám to hneď vymeniť alebo to ešte zopár sto km vydrží? Inak behúň vyzerá celkom ok, že by ešte 1000 km dal.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na stranke tufo.cz som nenasiel nic ohladom sirky a typov rafikov. Mam len zakladnu radu kolies 21 mm vysoké ráfiky, šírka 21 mm.
http://www.giant-bicycles.com/sk-sk/gear/product/p.sl1.wheelsystem.silnice/2562/57527/
Bude tie Tufo Hi-Composite Carbon sirky 25mm pasovat?
Tá galuska vyzrievala pred montážou len 72 hodín ako hovoril návod, možno to bolo málo.
U tých Competition (aktuálne mám v zásobe) je rozmedzie tlaku vo verzii 25 mm to isté.
Stalo sa to čo je na fotke ešte niekomu? Mám to hneď vymeniť alebo to ešte zopár sto km vydrží? Inak behúň vyzerá celkom ok, že by ešte 1000 km dal.