ako je to s občerstvovačkami? podla toho pdfka je jedne v každom kole v priestoroch štartu .. či tak .... čo asi pri 50 resp 30 km okruhu je len zabudnutá chyba takto nechcem byť náročný a zaobídem sa aj bez ... ale musím sa pripraviť dopredu
Pretek sa nejde na kolá. Je jeden okruh 50km a jeden 30km. Druhé kolo idú len bežci duatlon. Občerstvovačka je prvá nad Iliašom pre 50ku, druhá je spoločná po zjazde z Kozlinca na konci asfaltky(Mičinské lúky) Posledná je za cieľom, ktorá je aj pre bežcov na duatlon.
na 50km a pri takejto teplote netreba ziadnu obcerstvovacku...spravne sa najes pred startom, zoberes 0,75 flasu vody a jeden gel do dresu, ktory si das 10km pred cielom - moja skusenost z tohto maratonu....jedine ze by sa ti nieco stalo (vypadla flasa alebo co)
jurajko1975: ak to preletis za 2 hodiny, tak naozaj nic nepotrebujes. Ale si trat uzivas viac ako 3 hodiny, tak sa "bezpecnostne" prestavky na obcestvovackach hodia.
Depo na duatlon je asi 100m od cieľa na futbalovom štadione.Medaiľa je len jedna aj pre štafetu.
To ze je jedna pre stafetu kde su davaja ucastnici ste mali napisat. Zariadili by sme si to inac. Kedze vecsina ludi by chcela vyzbierat celu seriu a nie vsetci maju horsky bicykel a najazdene na to aby sa mohli zucastnit aj na MTB. Aj obed a napoj stacil potom iba jeden za 25€. Som sklamany
...a jeden gel do dresu, ktory si das 10km pred cielom - moja skusenost z tohto maratonu...
No a zjavne takto uvazovali mnohi, na 40 km bolo cele stadocko bezprizornych obalov z gelov ...
Neviem pochopit ***** co si myslia, ze su na MS a niekto to po nich musi pozbierat a je uplne jedno ci idu o bednu alebo 100 miesto
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
poslal som ti SS
neviem sice ktora predpoved hlasi dazd, ale dnes pri "behu Sliacskym chotarom" na cca 12km trati bola jedna mlaka, takze za mna: dazd by sa zislel
Prvá je 22-23km. Druhá 33-34km. Na 30ke to vychádza 15-16km. merané 4kolkou tak dufam, že nebude velký rozdiel.
Trať je suchá, práši sa ak by trochu sprchlo tak by to len pomohlo.
Depo na duatlon je asi 100m od cieľa na futbalovom štadione.Medaiľa je len jedna aj pre štafetu.
Registrácia aj ráno do 9.00hod
To ze je jedna pre stafetu kde su davaja ucastnici ste mali napisat. Zariadili by sme si to inac. Kedze vecsina ludi by chcela vyzbierat celu seriu a nie vsetci maju horsky bicykel a najazdene na to aby sa mohli zucastnit aj na MTB. Aj obed a napoj stacil potom iba jeden za 25€. Som sklamany
do 9:00?
podla propozicii do 9:30
9. mája 2015
od 7.00 do 9.30 hod. 50 km, duatlon,
hobby od 7.00 do 9.45 hod. RD
podla propozicii do 9:30
9. mája 2015
od 7.00 do 9.30 hod. 50 km, duatlon,
hobby od 7.00 do 9.45 hod. RD
Pardon 9.30hod
No a zjavne takto uvazovali mnohi, na 40 km bolo cele stadocko bezprizornych obalov z gelov ...
Neviem pochopit ***** co si myslia, ze su na MS a niekto to po nich musi pozbierat a je uplne jedno ci idu o bednu alebo 100 miesto