zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
inak ta paska sa tam moc dobre nedala dat aby priliehala k rafu...ten raf ma taky clenity povrch...
podarilo sa nahodit s kompresorom, bez jadra ventilu. Ten pocit ked naskocili patky
Dal som tam zatial iba trochu tmelu, ale vyzera, ze to nefuci ani cez ventil ani cez boky. Nejsom isty ci to trochu nepusta cez spice. Necham do rana, uz sa mi s tym nechce dnes babrat.
Myslim, ze Turbi spominal par stral dozadu, ze nahadzoval Caffelatex pasku a ze bola "nepodajna". Podarilo sa to nakonec nejak nahodit ?
Laro22 ty nemas skusenost s caffelatex paskou ?
áno mám,a zatial len dobré, ide ťažšie nahodiť ale potom drží,len treba ráf poriadne odmastiť!a dávam vždy dve vrstvy, skúšal som aj Joes pásku ale tá sa rozpadla...
podarilo sa nahodit s kompresorom, bez jadra ventilu. Ten pocit ked naskocili patky
Dal som tam zatial iba trochu tmelu, ale vyzera, ze to nefuci ani cez ventil ani cez boky. Nejsom isty ci to trochu nepusta cez spice. Necham do rana, uz sa mi s tym nechce dnes babrat.
Myslim, ze Turbi spominal par stral dozadu, ze nahadzoval Caffelatex pasku a ze bola "nepodajna". Podarilo sa to nakonec nejak nahodit ?
Ano, mne sa stalo ze do rafu s vyraznejsim priehybom mi dobre nechcela sadnut a s vysledkom som vobec nebol spokojny takze som nakoniec pouzil inu maksiu poddajnejsiu pasku.