nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
K 1.etape Kalifornie, keď si všimnete, Sagi mal dobrú pozíciu ale sa mu tam narvali / vytlačili ho dvaja pretekári Murphy a Boivin ktorí ho potom pribrzdili / nestíhali.
Spectator walks on road and causes crash - Giro d'Italia 2015Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
zato chudak Pozzo
On určite nie ... on si v pohode ide ďalej, po chodníku, akoby nič .... (by som chcel vidieť jeho tepy
http://road.cc/content/news/150994-video-huge-crash-giro-ditalia-caused-dickhead-fixie-rider-who-joined-peloton
len bohvie co sa tam dialo ci dal tigra alebo co, bo inac neviem ako by mohol tresnut tak na hlavu a ostat v strede cesty
Replay of the crash - Domenico Pozzovivo - Giro d'Italia 2015Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Tam by mal Oleg niečo urobiť, ak chce výsledky. Posledných 20km nemôže ísť Sagan sám a Omega má štyroch jazdcov...