Pred vyjazdom si to nastavis v softweri ktory bude sucastou dodavky, ak bude treba (vela krizovatiek a ty chces zabery spredu) supnes tam aj GPX trasy, useky ktore chces spredu, zozadu, zhora, sprava, zlava... vzidalenost od teba, nejake nalety, slucky, kruzenie okolo teba alebo GPX suradnicami stanoveneho budu atd. A za priplatok budes mat na riadidlach (spisovne kormidle ) ovladac a budes si to pocas jazdy menit. Ak sa dokazes skoordinovat na vsetky tieto cinnosti.
Vyhybanie sa prekazkam uz bude v kompetencii drona.
No a taketo video uz potom nebude treba ani strihat pretoze bude dokonale bez rusivych zaberov.
...alebo vo februari buduceho roka este stale nikto neuvidi ani jeden exemplar nakolko pre-order znamena ze vyrobca potrebuje financovat vyvoj a vyrobu z penazi kupujucich a je otazne v akom stave sa v sucasnosti ten vyvoj vobec nachadza...
Ahojte, vcera som si doprial nove tretry, a pri prehadzovani kufrov zo starych som narazil na davny problem: imbusove skrutky drziace kufre (obr. 1) boli plne kamienkov a spiny, bez sance dostat sa do nich imbusovym klucom. Nasledovalo pracne vyskrabavanie a snaha vopchat imbus do skrutky aspon na 2-3mm aby sa chytil. Aj ked sa mi to po 10-15min podarilo, po nahodeni na nove tretry som rozmyslal, ako tomu predist. A napadlo mi zaliat otvory v skrutkach niecim, co zabrani ich zaneseniu skalkami a bordelom. Pouzil som tavnu lepiacu pistol (obr. 2). Po vychladnuti kvapky vnutri skrutiek som este skusil, ako to tam drzi a lepidlo je mozne pomerne lahko vylupnut nehtom. Tak mozno to niekomu pomoze a usetri pracu s cistenim pri vymene kufrov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vyhybanie sa prekazkam uz bude v kompetencii drona.
No a taketo video uz potom nebude treba ani strihat pretoze bude dokonale bez rusivych zaberov.
http://www.zive.sk/clanok/101085/slubny-slovensky-startup-goldee-definitivne-padol
http://www.bike-forum.cz/fotogalerie/pady/detail-48950.html
mazete ich niecim priebezne? Ja vazelinou, ked ju po umyvani nedam vydavaju na pedaloch taky suchavy zvuk.