Každé mesto tu ma nejaké zastúpenie, len ten Dolný kubín som nemohol nájsť. A kedže zatial chodim sám bicyklovať a určite je veľa cyklistov v DK tak kto chce môže sa pridať. No aby som urobil chute tak pridám aj zopár fotiek!
zihadlo 5 tiež som sa bol včera povoziť. Prehánka ma našťastie nedobehla. Celý terén krasne suchý,
85% mtb, zvyšok presuny po cestách, 55 km a 1850 vm.
minco87 prosím ťa, z čoho to exportuješ do google earth? mne to z garmin nefunguje, ale dávnejšie to išlo. nerozumiem tomu, lebo keď vyexportujem nejakú starú aktivitu, funguje to, keď novú tak nie.
Dnes ná pohodu 87km / 619m / 3:12h ... s kofčou na Hutách . V Lihote ( Horná Lehota ) pod mostom som čakal na koniec búrky a došiel po mňa autom kolega . Bola mi už celkom kosa a lialo jak z vreca. Výsledok: suchý a vyvozený ... kukni môj endomondo: https://www.endomondo.com/profile/2517169
Zdravím, mal by som otázku - chystáme sa prejsť trasu Kraľovany - Medziholie - Zázrivá - Minčol (Kubínska hoľa). prosím Vás neviete či a ako je zjazdná trasa po červenej zo Zázrivej na Minčol? vďaka.
sekele, radsej si dajte start aj ciel z DK, najpr hore na Mincol a zjazd do Zazrivej, odtial na Lucivnu hore na Medziholie zjazd po Zltej do Bielejj a odtial bud cez kopec alebo asfalte do DK
veď práve, do DK po asfalte to moc neláka a autom sa mi nechce ísť, chceme práveže prejsť ten trail z medziholia do príslopu nad bielou ten je fajn. Ale vďaka za tipy, veď dajako vytlačíme, už sme zvyknutí inak hoci je to skoro, bolo by fajn ak as chce dakto pridať, ideme 13.6.
Dnes sme spolu so Zuzu a švagrovcami Milkou a Maťom dali trasu Oravského cyklomaratónu. Po Malatinú viac menej nič - prudká pohoda. Ďalej na Borové trochu premáčané a rozčvachtané lúky - nejaký traktorista sa tam riadne odbavil.... Zuzu dala k potoku dunivú držku, ale to iba vďaka zlému dezénu - ja som na tom blate nebrzdil ). Pri kríži csssklo pivečko, chlebík s maslom a hurá naspäť. Na Diel výšľap mokrou lúkou. Dolu horičkou sa šlo fajn po suchu, občas kde - tu spadnutý strom a tak. Od Malatinej na Pucov sme sa divili že v horičke bola cesta celkom fajne zjazdná - tvrdé blatko. Zjazd do Pucova v pohode, spodok premáčaný. Výjazd na Vendelína total suchý - taký sa vidí málokedy. No a spečený jak rak hajde do Kubína. Celá trať viac menej zjazdná a akcia s názvom "výlet" na bikoch dopadla super. No doobre, málo piva som vzal. :/
Za týždeň v Kamencoch...
Kuzmič
dnes som Vás stopoval. po trese na Malatinú cervenou na Diel, dolu do Chlebníc,s5 na Malcovú, ponad pribiš do Podzámku a cez kopec do Medzibrodia potom už cesta.... fajne bolo tiež spečený...
50,3km/3h05/1273vm
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
85% mtb, zvyšok presuny po cestách, 55 km a 1850 vm.
post954559.html#p954559
celý hreben som si na velkých kolách bez duše moc užil.. sidorovo bola čerešnička.....
dakujem. už to funguje
fajnô 50,2km/3h02/1299vm
na chate 40pšonkov tak som radšej pivko oželel...
tušim som male kolečká kúpil
a trasa
Za týždeň v Kamencoch...
Kuzmič
50,3km/3h05/1273vm
31,35km/2h03/1012vm
dolu okolo chaty a po zjazdovke a cez trniny...
28km/1h49/999vm