Presne, mne minule povedala jedna pani MUDr., že mám proste jesť nejaké preparáty a na moju otázku, že prečo radšej nezistí čo je príčinou aby sme to odstránili a nemusím nič jesť mi už neodpovedala.
Doktori radi predpisujú lieky. Z toho majú prachy. Zo zdravého človeka nemajú nič. Ale neee... Doktori si tiež zjednodušujú robotu. Máš toto - liek je toto. Ten liek ti ale poškodí pečeň tak potom prídeš s pečeňou, potom s krvou, potom... Poznám ľudí, čo berú 12liekov kvôli tomu, že z jedného lieku sa poškodzuje iný orgán 😂 toto nechápem
... “profesorka, která se zabývá americkou literaturou a studiemi genderu a feminismu” .
Zadefinovaním jej pracovneho zaradenia je povedané všetko . Proste prepotrebný vedný obor pre ľudstvo . WLM 🙋🏼♂️
corsair ja osobne nic svojim pacientom nedávam - nepredpisujem . Ja keď davam , je to treba 😎 ...
corsair Tiez mam teraz na stole 4 pirule a rozmyslam ci ich uzit. Ale asi si dam, lebo uz som par davok vynechal
Ja si myslim, ze clovek narodeny a zijuci vo svojom prirodzenom prostredi by nemal byt preco chory. Otazkou je, co je to prirodzene prostredie...Navyse regenaracna schopnost organizmu je natoko silna, ze by si mala poradit vo vacsine pripadov. Bohuzial, niekedy musime bojovat nielen s pricinou obtiazi, ale aj so samotnymi medikamentmi na nu predpisanymi. Vela veci ma suvis napr. so psychikou, ale to je este vacsia neznama ako ludske telo. Najlepsie sa pozname my sami, takze by sme si mali byt aj najlepsim lekarom. To chce ale sebadisciplinu a ta je narocna
Sám si vyliečiš zlomeninu alebo nebodaj rakovinu ? Netrep už somariny ... ak chceš poži lieky , ak nie neužívaj , no v prípade zhoršenia zdravotného stavu nikoho z toho neviň . Len seba ...
Aky mate nazor na 27,5? Rozmyslam nad novym bikom, ale myslim ze 29 je pre mna privela.
Ma 27,5 podla vas buducnost? Dostanem kupit o 5-10 rokov na to nahradnu vidlu, kolesa...?
Pri tom, čo jazdíš by som šiel do 29”. Vozil som sa na pár 29” a už to nie sú tie neohrabané autobusy ako keď sa začali vyrábať. Vozí sa na tom super. Další bike tiež vezmem nejaký trail/AM okolo 130 mm na 29” kolesách.
Aky mate nazor na 27,5? Rozmyslam nad novym bikom, ale myslim ze 29 je pre mna privela.
Ma 27,5 podla vas buducnost? Dostanem kupit o 5-10 rokov na to nahradnu vidlu, kolesa...?
Nespekuluj, kup si 29". A velmi by som neocakaval, ze ten bajk vydrzi 10 rokov.
na margo tych utlacovanych cernochov, video je zo 4.6.2020 z FB a mozno je aj starsie, ale za toto oni protestuju? aby boli nedotknutelni?
Všetko decká, žiaden bezdomovec či sociálny prípad a nemajú žiadnu hanbu
iron.hide ber 29" keď som ja už mal ísť do nového biku s väčšími kolesami, tak na na 27,5" som ani neuvažoval... Však ani súčasné kazety a prehadzovačky to neumožňujú
Chalani, dokedy treba podať daňové priznanie(typ A) za rok 2019? Niekde som našiel 31.7. niekde 30.6.
Mám to už skoro hotové, tak či sa s tým mám zajtra ponáhľať na úrad.
Predlzuje sa to az do ukoncenia pandemie/mimoriadnej situacie. Trebars ak sa mimoriadna situacia ukonci v juli, termin bude do konca nasledujuceho mesiaca, teda 31.8.2020. Nemusis sa ponahlat
toto som teda necakal, ze ma takto radikalne usmernite
27,5 som chcel preto, ze 29" sa mi zda privelke a pritazke - ak by som chcel lahky 29" bike, tak by som donho musel vela investovat, najma do karbonovych kolies. Alebo sa mylim?
-no keby som si kupil HT, tak snad ta vaha nebude az taka vysoka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Doktori radi predpisujú lieky. Z toho majú prachy. Zo zdravého človeka nemajú nič. Ale neee... Doktori si tiež zjednodušujú robotu. Máš toto - liek je toto. Ten liek ti ale poškodí pečeň tak potom prídeš s pečeňou, potom s krvou, potom... Poznám ľudí, čo berú 12liekov kvôli tomu, že z jedného lieku sa poškodzuje iný orgán 😂 toto nechápem
... “profesorka, která se zabývá americkou literaturou a studiemi genderu a feminismu” .
Zadefinovaním jej pracovneho zaradenia je povedané všetko . Proste prepotrebný vedný obor pre ľudstvo . WLM 🙋🏼♂️
corsair ja osobne nic svojim pacientom nedávam - nepredpisujem . Ja keď davam , je to treba 😎 ...
Ja si myslim, ze clovek narodeny a zijuci vo svojom prirodzenom prostredi by nemal byt preco chory. Otazkou je, co je to prirodzene prostredie...Navyse regenaracna schopnost organizmu je natoko silna, ze by si mala poradit vo vacsine pripadov. Bohuzial, niekedy musime bojovat nielen s pricinou obtiazi, ale aj so samotnymi medikamentmi na nu predpisanymi. Vela veci ma suvis napr. so psychikou, ale to je este vacsia neznama ako ludske telo. Najlepsie sa pozname my sami, takze by sme si mali byt aj najlepsim lekarom. To chce ale sebadisciplinu a ta je narocna
Nespekuluj, kup si 29". A velmi by som neocakaval, ze ten bajk vydrzi 10 rokov.
Všetko decká, žiaden bezdomovec či sociálny prípad a nemajú žiadnu hanbu
iron.hide ber 29" keď som ja už mal ísť do nového biku s väčšími kolesami, tak na na 27,5" som ani neuvažoval... Však ani súčasné kazety a prehadzovačky to neumožňujú
Mám to už skoro hotové, tak či sa s tým mám zajtra ponáhľať na úrad.
Resp. podľa tohto článku ešte nie je ani termín stanovený? https://www.podnikajte.sk/dan-z-prijmov/odklad-danoveho-2020-lex-korona-po-skonceni-pandemie
toto som teda necakal, ze ma takto radikalne usmernite
27,5 som chcel preto, ze 29" sa mi zda privelke a pritazke - ak by som chcel lahky 29" bike, tak by som donho musel vela investovat, najma do karbonovych kolies. Alebo sa mylim?
-no keby som si kupil HT, tak snad ta vaha nebude az taka vysoka.