chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
AdamSakovy vnutorny priemer rafu neviem, ale vonkajsi je 31mm a ardent 2.4 ma na nom 59,3mm....len je to 27,5...
No zabudol som napisat ze na 26" ale dik za info, inak ja mam pri 23mm vnutornej sirke vonkajsiu 30,5mm, takze asi aj tvoj bude 23mm. mozno kupim dakeho jazdeneho ardenta na vyskusanie, ak sa nedopatram presnej sirky.
Je zvlastne ze u schwalbe je medzi 2,25 a 2,35 udavany len 3mm rozdiel v sirke a realne vyzera 2,25 podstatne uzsi.
nebudem zakladat novu temu.. Vsimol som si po vyjazde - roztrhnutu bocnicu na Schwalbe Nobby Nic. Da sa s tym nieco robit ? Je bezpecne dojazdit ten plast ? (ziadny tubeless, s dusou)
Caute, pozeram sa po novych plastoch kedze moje povodne su uz zodrane. Povodne plaste maju sirku 2,1" - neviete mi niekto povedat ci do mojho ramu napcham aj 2,25" plaste?
Chcel by som kupit Schwalbe Racing Ralph ale takmer vsade maju len 2,25" verziu //budu to 29er.
Co myslite?
Zdar jazdí tu niekto Michelin Country A.T.? zaujímala by ma km výdrž keďže nejaké longus čo boli určené na cestu a spevnený povrch som zodral vzadu po cca 600km a už nová bola v teréne do stúpania naprd.. alebo poraďte niečo s dobrou výdržou do sucha asi 50/50 cesta-terén a hlavne nech to drží mojich skoro 100kg
takze doiteroval som ku kombinacii 26x2.3 DHF 3C v predu a dozadu 2C ardent. Neviem ci 2.25 alebo 2.4? Mam radsej pod zadkom vacsie objemy ale zas nechcem aby to bolo sirsie ako predok. mal to niekto obute ako je to porovnatelne sirkou ?
EDIT: takze TENTO link mi dost pomohol. Chlapci z nemecka si dali pracu
Viete poradit daky UST plast o sirke cca 56mm ( 2,35, 2,25 ) na zadne koleso? Teraz mam Ardent 2.25 ale pri brzdeni velmi prudkymi klesaniami na sypkom alebo mokrom povrchu slabo drzi a potom ma moc rozbieha co moze byt priam fatalne niekedy. Co kukam UST od Maxxisu tak jednak u nas je ich problem zohnat a za druhe su az moc tazke ( od 900g hore ).
mas ale 26 ky co? ... by som ti hodil moje mk2 2,4 ,ja som obul trail kinga 990g napredok a pojde aj dozadu vyssi balon a drzi este kus lepsie ako mk2 na mojich 90-100kg s vybavou,na vahu seriem nikde sa nenahanam popretekoch, radsej grip a odolnost zmenu viacej citim ked schudnem na vlastnom pupku-bokoch
potom napisem ,mne to robi zo 750g na 990 g ,ale radsej sa citim istejsi v terene kde si to chcem uzit , grip vyska objem a citim ze predne drzi a zadok na mk2 sa uz odtrha ...narazka na 26 nebola hanliva sam som na nich jazdil islo len o to ze ti ich nemozem posunut na skusku...medzi 26 a 29 by som bral 26 ak to pomoze
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A vieme aku ma ten A 2.4 realnu sirku ? idealne na 23mm rafe
No zabudol som napisat ze na 26" ale dik za info, inak ja mam pri 23mm vnutornej sirke vonkajsiu 30,5mm, takze asi aj tvoj bude 23mm. mozno kupim dakeho jazdeneho ardenta na vyskusanie, ak sa nedopatram presnej sirky.
Je zvlastne ze u schwalbe je medzi 2,25 a 2,35 udavany len 3mm rozdiel v sirke a realne vyzera 2,25 podstatne uzsi.
Chcel by som kupit Schwalbe Racing Ralph ale takmer vsade maju len 2,25" verziu //budu to 29er.
Co myslite?
EDIT: takze TENTO link mi dost pomohol. Chlapci z nemecka si dali pracu