Rano som to chcela vzdat, ked som pocula a videla tie fukoty (30 km/h), ale potom sa to trochu zjemnilo a nakoniec celkom fajn vyjazd. Zasivanie v kopcekoch pred severakom
Dnes ma popotahoval Michael Kolář. Moralna vzpruha prvej triedy stretli sme sa nad Pruzinou a kedze siel sam nevadilo mu ze sa pripojim. cca 30km sme sli spolu, nieco vedla seba, obcas som sa snazil aj ja potiahnut, ale vacsinou som bol v haku kedze ja nie som profik ale posledny kopec uz som nemohol ist v jeho tempe samozrejme prikladam aj fotky pre tych neveriacich Tomasov co mi neverili ze Mišo Kolář a Saganovci sa tu daju stretnut a dokonca sa s nimi aj povozit ...a to som dnes vahal ci mam ist na bajk na printscreen zo Sigmy som dal sipky kedy som siel s nim. paradne pojazdenicko a super pokec, je to tazky pohodak
jj zazitok paradny a platnicky mi sice pistali od bolesti a prave koleno ma stale picha, ale siel som kym som vedel vydrzat tu bolest. takych prilezitosti moc nebude aj ked tu trenuju casto. uz minuly rok som s nimi siel chvilu, tam bol aj Juro Sagan. este stretnut Petra a povozit sa s nim par km, urobit selfie a mam celu zbierku nasich borcov mimochodok do KE neviem kedy sa dostanem kua. furt sa cosi musi komplikovat
Konečne som mal na Miša šťastie aj ja Slušák, aj pozdravil Stretal som ho vo Višňovom, ale opačným smerom a otravovať sa mi ho nechcelo, aj keď som sa s tou myšlienkou porhával... Takže ja som mal oproti Hack3rovi len desatinový zážitok
ja som pred Californiou ked bol Peter doma zavahal ked som sa za nimi neotocil a aspon jednu fotku nedal. teraz som to uz vyuzil, aj ked bez Petra ale Miso ma tento rok zatial dobre naslapnute. a len pre info 27.5.2015 teda v stredu zacina Tour des Fjords na Eurosport2 o 23.30
Prisiel brat zijuci v Anglicku domov na navstevu, ako inac s bikom tak sme vyuzili medzidazdove obdobie a dali sme si 107 km okruh po sirokom okoli Kosic. Fucalo jak besne, ale na to je brat z UK zvyknuty a ja som sa vozil v haku
Hej? Si kukal z auta, ze co za blaznive? A tak prezili sme to, zima nebola. Len potom take zaliate cesty miestami, ze som cakala, kde trafim pod vodou dieru. A domov do kopca v jednej zakrute naplaveny strkopiesok a ja nie zeby som si to obisla, ale rovno cez… tak mi zadne smyklo do strany, ale ustala som
no kukal , a trochu som vám aj závidel, že ja v robote na aute a vy na 2 kolesách okolo 9:00 ... som bol na kontrolu v Nižnej Myšle aj tam som vás videl vtedy už nepadalo , ale tie naše slovenské cesty boli jedna radosť , mláky po členky , hlavne je že ste dorazili v poriadku domov... a ta druha cyklistka kto bola ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.strava.com/activities/310641368