Kategórie
Bike-tech
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, strieborná
81,99 €
MOC 91,99 €
Výpredaj -27% Brooks Scape Handlebar Roll taška na riadítka, 11 l, čierna
105 €
-27%
MOC 147 €
-10% Miss Grape Tendril 10.7 Adventure Waterproof taška na riadidlá, 17 l, čierna
122 €
-10%
MOC 136 €
-10% Miss Grape Tendril 4.10 Road Waterproof taška na riadidlá, 10 l, čierna
113 €
-10%
MOC 126 €
Som spokojný, pomer cena - výkon - značka je na výbornú. moje video s ňou: https://www.youtube.com/watch?v=RqQWFrfmT54
a co sa tyka ostrosti reklamnych videii a realnych - okrem doostrenia a doladenie v post-procese, su tam este dalsie faktory ktore maju vplyv na ostrost - hlavne svetelne podmienky a FPS. V tme - okrem toho ze senzor bude viacej sumiet - bude kamera pouzivat aj dlhsie expozicne casy, cim vznikne pohybova neostrost - ked jeden frame ma cas expozicie napr 1/40s a ty ides na bicykli 25km/h, tak ta scena bude jednoducho rozmazana. Prepnutim do 60fps modu prinutis kameru pouzivat kratsie casy, ale bude to zase na ukor sumu... proste treba vela svetla, alebo obrovsky senzor so svetelnym objektivom - a to nema ziadna kamerka
Má niekto reálne skúsenosti s Garmin Virb Elite? Neriešim váhu. Skôr ma zaujíma kvalita videa, funkčnosť GPS, výškomera, ... Potešili by aj nejaké nereklamné videá z tejto kamery.
Ďakujem.