velmi pekny. podaril sa ti. nekritizujem pretoze je to bajk a to je hlavne. a co sa stalo aerike? sa mi velmi pacil ten ram len sa nikde nedal zohnat tak som nakoniec kupil... nieco ine
Povodny plan bol, ze si Aeriku necham ako treningovy bike, uvazoval som aj o prerabke na 10s Ultegru Di2, ale ta ponuka, ktoru som dostal od pana Sladeka na Daisy bola taka, ktora sa neodmieta.
Ajked som ju inzeroval dost dlho, zaujem bol nulovy, co ma z jednej strany tesilo. Napokon pred Vianocami sa ozvali traja zaujemcovia, z ktorych jeden si ju zobral po odskusani.
Srdce mi krvaca, ale z financneho hladiska som tak mohol z predajnej ceny vykryt 45% nakupnej ceny noveho biku. Inac, samotny ram Cube Aerium nema chybu, vyraba sa od roku cca 2005-2007 dodnes, v nezmenenej podobe...
A ked rozrezes na skle plastovku, tak budes mat rovnaky problem, ako si mal na beznom plasti...
S rozrezanou plášťovkou (alebo galuskou) máš menší problém ako s rozrezaným plášťom... Ak rozrežeš plásť, tak ti ostáva len kamarát s autom na telefóne. Ak rozrežeš plášťovku, tak pomaly a opatrne zájdeš domov na bicykli. A ak sa vyhýbaš dieram, tak ani nepoškodíš ráfik. Odskúšané - došiel som z hrádze (pichol som medzi poldrom a Oprátkou - cca 15 km domov), pri Pezinku (20 km domov) a v Chorvátsku (16 km po hodne drsnom asfalte do otela).
spinavy, nezarovnane pedale, nezarovnane napisy na plastoch, zle namotana omotavka, sialene prevody, hnusny sigma drziak a hlavne uplne zla fotka. nove prevodniky, kazeta, retaz, prehadzovacka, brzdy, omotavka a hlavne kolesa. s tou mojou cinskou obludou fakt nedokazem urobit lepsiu fotku.
taka vseobcna otazka - neznamena ten pocet podloziek pod predstavcom (na JozefCR1 bikeu), ze ten ram mohol byt o cislo vacsi? Teda, nie je lepsie si kupit vacsi ram, ked clovek nema ambicie mat super race posed, ako riesit to takym mnozstvom podloziek?
hlavne ide o posed a o to aby clovek vydrzal 100km a viac na tom sediet tak aby potom z toho bajku aj zliezol ak by kupil vacsi ram, ram by bol aj dlhsi,tym padom by musel kupit kratsi predstavec a podloziek tam nechat rovnako. nie kazdemu vyhovuje "race" posed. dovodov moze byt viac - zdravotne problemy, neohybnost v driekovej casti tela a pod.
Hack3r ale aj vyssiu hlavovu trubku a tym padom by bolo treba menej podloziek, nie? Mne nevadia, ze tam ma tych podloziek viacej (je to kazdeho vec), len ako to je co najslepsie riesit v tomto pripade, aby to aj dobre vyzeralo a aj aby bol posed taky ako chcem. Podla mna vacsim ramom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ajked som ju inzeroval dost dlho, zaujem bol nulovy, co ma z jednej strany tesilo. Napokon pred Vianocami sa ozvali traja zaujemcovia, z ktorych jeden si ju zobral po odskusani.
Srdce mi krvaca, ale z financneho hladiska som tak mohol z predajnej ceny vykryt 45% nakupnej ceny noveho biku. Inac, samotny ram Cube Aerium nema chybu, vyraba sa od roku cca 2005-2007 dodnes, v nezmenenej podobe...
S rozrezanou plášťovkou (alebo galuskou) máš menší problém ako s rozrezaným plášťom... Ak rozrežeš plásť, tak ti ostáva len kamarát s autom na telefóne. Ak rozrežeš plášťovku, tak pomaly a opatrne zájdeš domov na bicykli. A ak sa vyhýbaš dieram, tak ani nepoškodíš ráfik. Odskúšané - došiel som z hrádze (pichol som medzi poldrom a Oprátkou - cca 15 km domov), pri Pezinku (20 km domov) a v Chorvátsku (16 km po hodne drsnom asfalte do otela).
Mám isté cenové limity a Trek sa do nich nevošiel
Stary je krajsi.
A preco si vlastne menil? Stary asi nepouzivas ked na nom nemas pedale, co?
A preco si vlastne menil? Stary asi nepouzivas ked na nom nemas pedale, co?
Starý už je predaný......bol z druhej ruky a novy už je karbon....to bol zámer
Hack3r ale aj vyssiu hlavovu trubku a tym padom by bolo treba menej podloziek, nie? Mne nevadia, ze tam ma tych podloziek viacej (je to kazdeho vec), len ako to je co najslepsie riesit v tomto pripade, aby to aj dobre vyzeralo a aj aby bol posed taky ako chcem. Podla mna vacsim ramom.