kimlo chcem veriť, že lajk na ten Ridley, si dal len kvôli tomu brutálnemu dropu,pretože to je cirkus ako vyšitý.
na tom biku su cirkusove len tie kolesa... zbytok je super
a mas pravdu, dal som lajk kvoli dropu.... ale s decentnejsimi kolesami by to bolo kvoli biku
pedal : mas pravdu, 32ka mi je u nas nas skoro nic ked mam kompakty, ale je to 11sp kazeta a tu 32ku beriem ako taky bonus ktory mi nevadi tam vozit. Minuly rok som bol na Zoncolane na inom biku, v predu 39, vzadu 32 a miestami som sa trapil. S tymto setupom by som si to uzil viac
takze 32ka ostane aj ked pre niekoho je to detsky prevod...
btw, Aru jazdi tiez 32ku, a nie len on...
lapaloma teraz neriesme ako to vyzera...ale vzdy sa tu riesi, ze vela podloziek pod predstavcom, malo vysunute sedlo a dalsie podla mna blbosti. Ale ide mi o to, ze ci nie je lepsie to riesit vacsim ramom ako monzstvom podloziek.
Nie....vacsi ram znamena dlhsiu hornu ramovu a sedlovu trubku, co by musel kompenzovat kratsim predstavcom, sedlom posunutym dopredu a zasunutou sedlovkou, co by celkovemu vzhladu moc nepridalo.....skor by to chcelo endurance geometriu pri ktorej je vyssia hlavova partia....vela podloziek je vtedy ak si majitel nezreze vidlu z nejakeho dovodu, napriklad preto ze ma vacsi pupok a vyhovuje mu vzpriamenejsi posed...
To treba dlhé ramienko keď chcem dať 32? Mám 34 a uvažoval som o menšom lebo jazdím frekvenčne a pri určitom stúpaní keď klesnem pod 70rpm som narobený
EDIT: neviem preco som rozmyslal nad predkom. jasne na zadok treba pri 32z dlhe rameno akoby som nic nenapisal
sk_wizard: podla mna dlhe ramienko na 32 az tak surne netreba, no je to lepsie ako s kratkym ramienkom... na starom biku som mal ultegru s kratkym ramienkom a na jeden vyjazd som dal 32ku kazetu a ono to sice fungovalo, ale bolo to o chlp... jedna kladka sa uz takmer dotykala pastorku, obcas mam pocit ze sa aj dotykala... takze to dlhsie ramienko tam vyznam podla mna ma... iba ze by sudruhovia z NDR nevedeli, co robia...
Federer: vypredane ako tak ich istotne nemali a nemaju, ale mali tolko objednaviek, ze radsej dali na net "vypredane" aby im nechodili dalsie Ja som objednal zaciatkom februara a bike prisiel koncom aprila.
ak sa im uvolnia kapacity, tak to "vypredane" mat na webe nebudu.
Ja som ho objednal koncom marca a za cca 10 dni bol doma ale bol ,, na sklade ,,
zas mozno moj nazor radsej pockat a mat dobry bike, ako kupit blbost koli tomu ze nie je ale zas september... no nic extra
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na tom biku su cirkusove len tie kolesa... zbytok je super
a mas pravdu, dal som lajk kvoli dropu.... ale s decentnejsimi kolesami by to bolo kvoli biku
pedal : mas pravdu, 32ka mi je u nas nas skoro nic ked mam kompakty, ale je to 11sp kazeta a tu 32ku beriem ako taky bonus ktory mi nevadi tam vozit. Minuly rok som bol na Zoncolane na inom biku, v predu 39, vzadu 32 a miestami som sa trapil. S tymto setupom by som si to uzil viac
takze 32ka ostane aj ked pre niekoho je to detsky prevod...
btw, Aru jazdi tiez 32ku, a nie len on...
Nie....vacsi ram znamena dlhsiu hornu ramovu a sedlovu trubku, co by musel kompenzovat kratsim predstavcom, sedlom posunutym dopredu a zasunutou sedlovkou, co by celkovemu vzhladu moc nepridalo.....skor by to chcelo endurance geometriu pri ktorej je vyssia hlavova partia....vela podloziek je vtedy ak si majitel nezreze vidlu z nejakeho dovodu, napriklad preto ze ma vacsi pupok a vyhovuje mu vzpriamenejsi posed...
Ľahší prevod neznamená automaticky, že si pomalší alebo slabší. Ono sa jazdí aj frekvenčne, čo je isto výhodnejšie.
EDIT: neviem preco som rozmyslal nad predkom. jasne na zadok treba pri 32z dlhe rameno akoby som nic nenapisal
ak sa im uvolnia kapacity, tak to "vypredane" mat na webe nebudu.
zas mozno moj nazor radsej pockat a mat dobry bike, ako kupit blbost koli tomu ze nie je
https://www.canyon.com/sk/roadbikes/bike.html?b=3694