Kedze sa tu vela o tom hovori a pneu na akych jazdime je velmi dolezity faktor, zakladam tuto novu temu, ktora tu doteraz este nebola, ako som sa radsej dopredu aj presvedcil cez vyhladavanie. Takze ake galusky, plaste, alebo plastovky pouzivate na treningy a kto chodi na preteky, tak aj na pretekoch?
Tak som uz cca 100km odjazdil na plastoch veloflex corsa 23mm a musim povedat, ze velka spokojnost. Na zaciatku ma trochu neprijemne prekvapila hmotnost - plaste mali po 200g (deklarovanych 195, michelin Pro4 comp co som mal predtym mali iba 175g kazdy), ale za tie vlastnosti to stoji, Odvaluju nadherne, su velmi poddajne (320tpi), takze pri rovnakom tlaku ako micheliny posobia pohodlnejsie a hlavne drzia ako prilepene, v zatackach je to vyborny pocit.
Continental 4000s II fotka po 5000 km na zadnom kolese, moja hmotnosť 90 kg
(pre neznalých, tie dve botky ukazujú opotrebenie plášťa, až keď zmiznú je plášť opotrebovaný)
tam mi tu netvrdte, že sú mäkké a vydržia 3000 km.
Moje GP 4000 S vydrzali na zadnom 7000 km a predne az 15000 km. Cize u mna na dva roky 3 plaste. Tento rok som presiel na galusky tak uvidime ako to bude s ich vydrzou mam Tufo Elite Ride 25 HI-TPI
Chcem sa opytať aky je rozdiel v plaštovkach a klasickych plaštoch? čaka ma vymena a rozhodujem sa medzi Plášťovka Tufo Hi-Composite Carbon albo 25mm albo Plášť CONTINENTAL Grand Prix 4000 S II
Pláštovka je duša a plášť v jednom. Čiže je zväčša o trochu lepšia, môže mať väčšie TPI. Keď dáš defekt nemala by sa vyzuť. Hlavná nevýhoda je neschopnosť opraviť defekt na výjazde, jedine nejakým tmelom alebo niečím takým.
čo sa tyka TPI tak čitam že CONTINENTAL Grand Prix 4000 S II ma 3/330 TPI. Lepenie tmelom nie je hadam až taky problem a ked sa roztrhne viac tak ani plast sa neda jazdit s dierou vačšou lebo duša by hadam vyliezla von. Čo by ste teda doporučili?
na galuske vies zajst do 5km v pohode domov resp. do najblizsej dediny,na plasti nie
galusku opravovat na vyjazde ee, musi schnut min 1-2dni,ja to nechavam vzdy 3 dni konzervativne
ocistit stary tmel na karbone je niekedy na nervy,a preto davam vzdy zarobit servisu u nas
opravit dusu na vyjazde je otazka cca do 5 minut aj s kecanim okolo toho, a preto nosist dusu+plast odkopy,samozrejme nie lankovy plast
Aby nebol z toho úplne zmätený to čo píše canopus sa vstahuje aj na plastovku (keďže písal o galuske) okrem toho lepidla na rafku kedze plastovka sa nelepi. je to vlastne taký medzikus medzi plastom a galuskou. Proste jazdné vlastno podobne galuske ale s osadenim plasta ale tak isto nevyhodami pri oprave. U mňa skor bývalí defekti na plasti ako na galuske. Čo sa týka conti diera vždy bola z boku a to na prednom na zadnom myslím že som ani defekt nemal. Tie ich kontrolné dierky by som až tak nebral zadok sa mi na nich dral dierky boli stále ale na plasti uz bola rovna zjazdená plocha plášť uz nemal radius a pri iných by som už menil. Nieje to zlý plášť ale keď ma človek nad 90kg tak vydrží tak do 7000 na zadnom co nieje málo
Moja conti competition 5000 km ale uz ju asi vymenim.včera prvy defekt.tmel zalepil.mozno by vydrzala este ale prave kvoli nachylnosti na defekt nebudem riskovat
cit: " Hlavná nevýhoda je neschopnosť opraviť defekt na výjazde, jedine nejakým tmelom alebo niečím takým "
Ked si precitam toto napadne ma ihned otazka preco niekto, kto nema skusenost musi prispievat. Ziadne niecim takym... je to tmel rovnaky ako na galusky, oprava za par minut, galusky a plastovky su na 90% identicka vec. Lepi sa to rovnako a s usmevom. Proste ked mam skusenost s plastami aj plastovkami tak idem radit co z mojho pohladu je lepsie. Z toho mojho su plastovky najlepsia volba.
vyhoda plastoviek je prave to lepenie, spojene s CO2 pumpickou je to krasa, idealne kombinovana pumpicka
tazsi jazdec nepocituje prevalovanie v zakrutach,
vyssie tlaky
pri vyssich rafikoch moznost pouzit nadstavec na ventil, vela dusi pri 8cm ventilku ma pevny ventil a cena za dusu rastie ku 10 euro
pri vymene nie je potreba ziadne packy, vymena je rukami co neplati pri kazdom plasti. / clovek sa to musi naucit potom mu to trva chvilocku /
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
(pre neznalých, tie dve botky ukazujú opotrebenie plášťa, až keď zmiznú je plášť opotrebovaný)
tam mi tu netvrdte, že sú mäkké a vydržia 3000 km.
Yurcko : no vidis, ušetril si
Na cesťáku mením až keď vidno kostru plášťa alebo ak je poškodený a trhá sa.
galusku opravovat na vyjazde ee, musi schnut min 1-2dni,ja to nechavam vzdy 3 dni konzervativne
ocistit stary tmel na karbone je niekedy na nervy,a preto davam vzdy zarobit servisu u nas
opravit dusu na vyjazde je otazka cca do 5 minut aj s kecanim okolo toho, a preto nosist dusu+plast odkopy,samozrejme nie lankovy plast
Ked si precitam toto napadne ma ihned otazka preco niekto, kto nema skusenost musi prispievat. Ziadne niecim takym... je to tmel rovnaky ako na galusky, oprava za par minut, galusky a plastovky su na 90% identicka vec. Lepi sa to rovnako a s usmevom. Proste ked mam skusenost s plastami aj plastovkami tak idem radit co z mojho pohladu je lepsie. Z toho mojho su plastovky najlepsia volba.
vyhoda plastoviek je prave to lepenie, spojene s CO2 pumpickou je to krasa, idealne kombinovana pumpicka
tazsi jazdec nepocituje prevalovanie v zakrutach,
vyssie tlaky
pri vyssich rafikoch moznost pouzit nadstavec na ventil, vela dusi pri 8cm ventilku ma pevny ventil a cena za dusu rastie ku 10 euro
pri vymene nie je potreba ziadne packy, vymena je rukami co neplati pri kazdom plasti. / clovek sa to musi naucit potom mu to trva chvilocku /