Ahojte, potrebujem fakt ze surne pomoct. Som s malym synom v starom meste (BA I)na Panskej ulici na bikeu + detska sedacka a pred chvilou som dostal asi defekt, tym ze som so synom tak som na lahko bez nahradnej duse 26", lepenia a takisto aj bez pumpy. Neviete niekto poradit na blizku nejaky otvoreny cyklo shop/servis alebo mi niekto helfnut kto je z mesta, zaplatim, len tu nechcem zgegnut s krpcom do tmy, pripadne tlacit az domov:-) dakujem, ak sa niekto najde napiste SS poskem kontakt
Este nie, stale aktualne, sedim na Hviezdoslavovom, maly si ti beha a uvazujem, philj napisal ze intersport je otvoreny v auparku kde vsetko co potrebujem zozeniem, ale vsetko doma mam, takze radasej asi taxik zoberiem. Najhorsie nejaky starsi (cca 50) cyklisti sedeli na pive videli ze mam maleho v sedacke a mam defekt a sa zacali smiat, nepochopim.
Tak a sme doma zivy a zdravy. Dakujem najviac Jezusovi, za ochotu a vrelu pomoc, aj ked to nedopadlo ako sme chceli. Zmestil sa do auta nakoniec len moj nefunkcny bike aj po odmontovani predneho kolesa, kedze svokor prisiel s plnym kufrom instalaterskeho naradia a pomocok a ja som si to domov odslapal na 17 bikeu:-) Celkom to islo rychlo:-) Este raz dakujem Jezus, aspon som spoznal aj nejaku stalicu na mtbikerovi, takych ako ty ak by bolo viac, hned by bol svet krajsi:-)
Akože kreativite sa medze nekladú a
aj to zabralo.
Nebolo by vhodné otvoriť nejakú podobnú tému?
Ak by to malo niekomu pomoct, tak som urcite za, ja som vyskusal a mne to pomohlo, spoznal som velmi prijemneho chlapaka Romana, pokecali sme, poopravovali, takze efekt velmi pozitivny a ak by som mohol pomoct ja niekedy tak preco nie.
Zajtra je otvoreny asi len Greenbike v Ruzovej doline, to mas trochu od ruky. Mozes skusit pozriet aj v nejakom Intersporte / Exisporte, ale tam je zas otazne, ci take veci drzia.
Ale ked si zoberies aspon 2 nahradne duse, tak mozno kratsi vyjazd prezijete aj na tej starej vlozke.
Mozno pojdem na Trnavku ale este neviem tak by som tam zbehol, uvidime ako sa rano zobudim, budem mudrejsi co sa mi bude a nebude chciet:-) Ved urcite len nieco take kratsie asi predpokladam po hradzi do rusoviec (co mame do 10 km tam) alebo len take nieco. Teraz ma napadlo v Carefourre mame exisport, to je na skok, tak zbehnem pozriet ci to nahodou nemaju.
Ahojte, chcem vas poprosit, ci nahodou niekto v BA nerobite, alebo nepoznate niekoho kto robi to, ze by mi v aute vypol imobilizer. Par krat sa mi uz stalo ze auto neslo nastartovat a chystam sa na dlhsiu cestu do madarska a nerad by som tam ostal visiet. Skoda fabia I. 2002 rocnik. Velmi by som vam bol povdacny. Samozrejme to nechcem zadarmo. Dik.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aj to zabralo.
A nezabudni na toto.
aj to zabralo.
Ak by to malo niekomu pomoct, tak som urcite za, ja som vyskusal a mne to pomohlo, spoznal som velmi prijemneho chlapaka Romana, pokecali sme, poopravovali, takze efekt velmi pozitivny a ak by som mohol pomoct ja niekedy tak preco nie.
A nezabudni na toto.
nezabudem neboj, uz rozmyslam ze kde to zajtra splasit, Monika moja smutna, ze zajtra nepojdeme sa povozit niekam:-)
Ale ked si zoberies aspon 2 nahradne duse, tak mozno kratsi vyjazd prezijete aj na tej starej vlozke.
Alebo použi moje dočasné ghetto riešenie - 2-3 vrstvy hrubšej elektrikárskej pásky a dočasne vydrží - Scott som S tým aj predal
Alebo sportisimo má ten ich akože servis . Taký akože servis by mal byť aj V decathlone
Inak je tu nato iná téma - http://www.mtbiker.sk/forum/viewtopic.php?f=10&t=22354&view=unread#unread