Som pozeral na GoogleEarth tak tam ukazuje zvaznicu minimalne este 400-500 metrov od Anakondy. Potom je to tam take popod les ale nevidno ci je tam cesta alebo nie. Obrazky su zo 16.5.2015
ako čo ja si pamätám, tak to tam isto nikam nepokračovalo...z diaľky to možno na nejaký chodník vyzerá, ale priamo tam som žiadny nenašiel...ale však je to kúsok, môžeš to tam preskúmať
Diky za info. Skusim to mozno cez vikend. Ukazuje mi to necele 2 km od konca zvaznice po pripoj na zelenu. V najhorsom pripade sa vratim. Ak to bude zjazdne tak sem trasu !!
Ahojte. Zajtra rozmyslam vybehnut na Martinky. Viete mi poradit nejaky fajn okruh, ktory sa da spravit, kludne na cely den? A v tom dat aj Anakondu mozno? Rano planujem prist z PB do ZA alebo Vrutok vlakom. Nebol som nikdy na Martinkach, vobec to nepoznam, kadial najlepsie ist hore, kadial dole a idealne to aj zokruhovat. Diky
Mno do teplic alebo kuneradu sa viem dostat autom. Len to by som sa k nemu aj musel vratit. Skor bol plan rano Za alebo vrutky vlakom a mozno prave naspat cez kunerad az do Pb. Ci opacne je to lepsie?
Mno do teplic alebo kuneradu sa viem dostat autom. Len to by som sa k nemu aj musel vratit. Skor bol plan rano Za alebo vrutky vlakom a mozno prave naspat cez kunerad az do Pb. Ci opacne je to lepsie?
Podla popisu co Písal Kvakob je zjazd dole do Turskej doliny takze by si sa k autu dostal nazad
No mozno to poriesim aj tak ze ma hodi otec. Pripadne pojdem sam a vratim sa k autu. Hodte mi chlapi niekto cislo na vas do ss a ja sa ked tak rano ozvem ci dobehnem na tu osmu. Diky
Čaute,neporadite neaku trasu z Matinskych Holi,Velkej Luky atd. dole na Kunerad?Niečo jazdivejšie,nie neake padaky...Pojdem z Prievidze cez Martin a druhou stranou by som sa chcel vracať...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pre hľadaný výraz - cyklobus site:zilinskazupa.sk - neboli nájdené žiadne dokumenty.
budes potrebovat gps ...
Podla popisu co Písal Kvakob je zjazd dole do Turskej doliny takze by si sa k autu dostal nazad