zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
To áno, je to hlavne o správnej voľbe tmelu, treba skúšať. Plášte som menil hlavne kvôli tomu, ze Schwalbe boli po 300 km v teréne dotrhané a dorezané akoby som jazdil po ostnatom drôte - čo je na plášť za 40 € katastrofálna výdrž, za to Geax alebo Vredestein je za rovnakú cenu na tom s výdržou omnoho lepšie.
tak nejak vizerali moje po mesiaci s cafelatex...
teraz skušam WTB tmel
No môže byť... caffé sa mi zdá je horší ako joes...
30km je zalostne malo na akekolvek hodnotenie... az to bude tak 1000, potom smelo napis ako si spokojny
mate nejaký figel, ako to lahko odstrániť bez námahy?
Jasne, ja len na uvod, ze s montazou neboli patalie a chytlo na 1x, zatial tri dni a tlak neklesa + dnes na bomby isla stopa a v pohode, budem dalej informovat
ale zasa tam nemám toho toľko ako na fotke pár príspevkov dozadu, skorej iba taký tenký film na bočniciach
Otazka na znalych - co k tomu potrebujem? Staci mi paska, ventil, tmel + tubeless ready plast alebo potrebujem takuto sadu (http://www.kupkolo.cz/sada-notubes-29-xc_z93858/) aj s tou vlozkou s ventilkom?
Dik