Informujem sa ci by sa nasiel nejaky clovek ktory by sa nechal nahovorit na neoficialny xc maratonik po zoborskych cestach, trasa a ostatne by sme dohodli, navrhi, piste som zvedavy....
Do kýrskeho štrkoviska by som veru neliezol.(čerstvý postreh) V Komjaticiach som už dávno nebol-teda neviem.
Aky problem je s kyrom ? tento rok som tam este nebol.
Inak trochu dalej od NR jednoznacne odporucam toto http://www.aquarea.sk/kontakt/
Najcistejsia voda aku som na slovensku zazil
Mne to už nepripadá ako štrkovisko s čírou vodou ale ako starý rybník plný bahna. Inak o žiadnom probléme neviem, len osobne je pre mňa tá voda brrrrr.
Gýmeš mám zatial pochodený na pešo, teda na pešo so psami toho mám pochodeného už dosť, pobikované zatial nič.. ale chystám sa chystám už dlho, len musím doma priepustku vybaviť a vybaviť nejako inak druhého psa..
len tá červená n azobore ma zaujala že to je miestami záhul aj pešo vyliezť/zliezť, nie ešte s bikom
cykloturista je predpokladám taký človek lemravolenivý čo ho každý kopec zabíja a najterénnejšia zjazdná vložka je 3cm vysoký koreň
inak bol som včera kuk obe tie štrkoviská a
Kýr je teda naprd, strašne stŕme brehy (takže prístup k vode fakt zlý) okrem zopár "vjazdov" lenže tie boli z 80% obsadené rybármi.. voda taká mútnejšia, špinavšia ale pár ludí sa kúpalo, aj s nafukovačkami..
Komjatice o dosť lepšie, aj čo sa týka placu aj vody.. hlavne obrovská plocha takže sa bude asi dať nájsť volný flek aj v letných mesiacoch.. ale teda neviem ako to vypadá kolom dokola, to som neobchádzal a vjazd autom sa tvária že je zakázaný..
veď sme to už rozoberali, že časť je nenáročná asfaltka a časť turistika s nosením, ale bolo to vysvetlené, prečo to tak je....ale ja by som mal iný návrh/nápad pre misto
veď sme to už rozoberali, že časť je nenáročná asfaltka a časť turistika s nosením, ale bolo to vysvetlené, prečo to tak je....ale ja by som mal iný návrh/nápad pre misto
Páni, teoreticky, pridal by sa niekto na trip typu ísť piatok cca o 17:00 z NR na bikoch cez zobor, okolo zibrice na jelenecký hrad, tam si niečo opiecť, prespať a ráno tá istá trasa domov?
Nejak nám to tu zaspalo. Že by to teplo?
Ak sa chce niekto ochladiť, nech sa pridá. Dnes o 20,15 hod, na lávke pri parku. Cieľová stanica Čakajovská krčma. Trasa popri rieke. Mám to odskúšané. Príjemne chladí vlhký vzduch od Nitry. Na tento hic perfektné prevetranie a dobrá kofola. Výbava - dobré svetlo a drobňáky na krčmovú útratu.
neviete niekto ako je to s udrzbou oficialnych cyklotras, hlavne tej cervenej z NR na Penhybel, co minuly rok vznikla? ....lebo niektore useky, hlavne medzi Ziranmi a Remitazou je pre bicykle neprejazdny...
A čo neprejazdné. Tento rok sme prekladali úsek na červenej pod Meškovým vrchom, predtým to šlo cez tie skaly. Ďalšie trasy, ktoré vznikli aj z nášho stretnutia sú v povoľovacom konaní. Úsek za Žiranmi sa minulý rok kompletne vyčistil, bohužial to zase zarástlo, bude sa to musieť vykosiť a prerezať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aky problem je s kyrom ? tento rok som tam este nebol.
Inak trochu dalej od NR jednoznacne odporucam toto http://www.aquarea.sk/kontakt/
Najcistejsia voda aku som na slovensku zazil
ale tam ma asi nepustia so psom
Gýmeš mám zatial pochodený na pešo, teda na pešo so psami toho mám pochodeného už dosť, pobikované zatial nič.. ale chystám sa chystám
len tá červená n azobore ma zaujala že to je miestami záhul aj pešo vyliezť/zliezť, nie ešte s bikom
Turistika s nosením bicykla? (červená zoborská)
inak bol som včera kuk obe tie štrkoviská a
Kýr je teda naprd, strašne stŕme brehy (takže prístup k vode fakt zlý) okrem zopár "vjazdov" lenže tie boli z 80% obsadené rybármi.. voda taká mútnejšia, špinavšia ale pár ludí sa kúpalo, aj s nafukovačkami..
Komjatice o dosť lepšie, aj čo sa týka placu aj vody.. hlavne obrovská plocha takže sa bude asi dať nájsť volný flek aj v letných mesiacoch.. ale teda neviem ako to vypadá kolom dokola, to som neobchádzal a vjazd autom sa tvária že je zakázaný..
Aký nápad?
a to by si chcel pod holým nebom spat, ci stan?
keby ideš ešte niekedy, tak skus napísať.
Ak sa chce niekto ochladiť, nech sa pridá. Dnes o 20,15 hod, na lávke pri parku. Cieľová stanica Čakajovská krčma. Trasa popri rieke. Mám to odskúšané. Príjemne chladí vlhký vzduch od Nitry. Na tento hic perfektné prevetranie a dobrá kofola. Výbava - dobré svetlo a drobňáky na krčmovú útratu.