To nie,ani nebudem.Ale ked tam vidim len tie 2 sroby,tak mi to tak pride.Pri zahaknuti to mozno jemne zaklikne,takze to mozno ani nevyleti,ale dat to po napiti spat na ram mi pride dost naprd.Do kosika das flasu hociako a zasunies.Na tomto bude treba hladat spravnu polohu flase,davat ju zarovno s ramom......No uvudime.
Na kategoriu AllMountain a vyššie by som flašu už neriešil. všeobecne na fulle to dobre nevyzera. Z Tesca som mal camel za 5€ a vozim ho v batohu. je to pohodlnejšie ako v terene hladať flašu pod ramom
je jedno ako to vyzera,ked prides z prace a mas 2 hodky na vyjazd tak je zbytocne nosit rupsak a plnit vak vodou ktory treba po vyjazde cistit a susit dalsich 15 minut,naplnim flasu vodou zasunem do ramu a ide sa
Aj tak sa to neujme tak čo Rovnako ako tie magnetické a podobné výmysly... Za 60 rokov (plus mínus samozrejme) ešte nikto (s výnimkou camela, a ani ten pôvodne nebol vytvorený pre cyklistov) nevymyslel nič lepšie ako klasický košík a fľašku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nárazník radenia, príp. brzdy o rám.
http://www.bikeradar.com/us/road/news/article/fabric-water-bottle-foregoes-cage-mounts-to-bolts-44580/
ja ho nenosim ani na tie 100km